Vanliga konversationer på Club Kino är nog rätt så ovanliga därute i ”normala” livet. Eller mindre accepterade iallafall. För vem är inte nyfiken på sex och hur andras sexliv ser ut, om man är utöver det genomsnittliga eller om det man tänder på är rätt ”normalt”. Jag skulle nog säga att sex är ett hett ämne och vill ni jämföra lite kan ni alltid läsa Kenzies sexiga inlägg! Ämnet sex framkallar bara olika reaktioner i olika kontext och alla är inte lika bekväma med att prata öppet om det. Jag har ofta hamnat i en situation där vuxna människor blir knallröda i ansiktet, börjar stamma, blir otroligt obekväma eller dör i en skrattattack så fort ämnet kommer på tal. Jag tycker ju att man ska kunna snacka sex oavsett var man är, eller nästan, det finns väl tillfällen då det är högst olämpligt. Tack Kino för denna öppenhet och bekväma inställning! 

Vanliga konversationer

En bild från födelsedags eventet i onsdags

Vanliga konversationer

Ni vet hur när man har jobbat inom en bransch en längre tid börjar man tro att det man gör är självklart! Tills en utomstående säger ”hur gör du det här?” som jag inser att jag ändå är rätt cool! Så var det i onsdags när jag höll i en event på klubben! Nu var det inte en svensexa eller möhippa utan ett födelsedagsfirande! Jag var så nervös men helt i onödan visade det sig! Vilket härligt gäng jag fick underhålla! En del av eventet var att lära ut lite tricks på stången och det var just den delen jag var mest nervös över! Vad ska jag visa?” tänkte jag. Vad kan jag som är så imponerande? Tydligen så var allt jag gjorde otroligt imponerande, från dans till tricks. Nu snackar vi om ett gäng som har varit verksamma inom vården i några decenniers tid! Jag är lika imponerad av deras yrke som de var av mitt! Spännande eller hur? Undrar vad deras vanliga konversationer på jobbet handlar om!

Vanliga konversationer

En bild från eventet då jag klädde ut mig till en sjuksköterska. Tänk om detta var uniformen på alla sjukhus? 

Sugen?

Är du sugen på att fira något i ditt eller dina vänners liv på ett sexigare sätt kan du läsa mer här så hjälper vi att skräddarsy den perfekta kvällen! Vågar ni utmana mig på stången? 

På tal om vanliga konversationer så finns det vissa frågor och påståenden att undvika. Till exempel att ifrågasätta hur pass ärlig jag är. Att svara ”vad heter du på riktigt” när jag presenterar mig som Lexie går inte hem! Det dödar stämningen rätt så omgående, samma sak när ni säger ”du som är så vacker kan göra vad du vill i livet, varför gör du det här?”. Enkla svaret är för att jag vill, kan och älskar mitt jobb! Det finns även en längre version på svaret men sannolikheten att man får veta är rätt liten efter en sådan fråga! Låt konversationen flyta på så lovar jag att berätta allt om mig själv! Vem älskar inte att prata om sig själv? 😀 

Ha en härlig vecka alla goa läsare så hoppas jag att vi ses på klubben!

Puss Lex

Vanliga konversationer