Livet på en Pole… Tar kvinnligheten till en ny nivå…

Iskalla Sverige! Blir kallare för varje dag och jag ska inte påstå att jag njuter av varken kylan eller snön. Såg fram emot sol och varmare temperaturer… Så min dag fick börja med yoga i 40 grader. En fantastisk träningsform där just värmen gör att man mjukar upp alla leder och risken för skador minimeras. Man stretchar ut, jobbar ordentligt med andningen och känslan när man gång efter gång kommer allt djupare i de olika positionerna är otroligt tillfredsställande! Det här ger fördelar för kroppen i all annan typ av träning, vardagen och framförallt smidigheten på scenen! (eller i sängen 😉 )

Som jag skrev lite snabbt om i ett tidigare inlägg så är det flera utav våra tjejer som flitigt tränar poledance och är fantastiska att titta på när de äntrar scenen! Hur de smidigt rör sig kring stången, utan konstigheter lyfter sig själva upp i olika positioner och utför diverse poser. Majestätiskt, hänförande och otroligt sexigt! De tar kvinnligheten till en ny nivå….

Livet på en strippklubb

Hur hamnade du på KINO?Vad ska du göra sen? ”Du kan inte alltid jobba där”…Vanliga kommentarer jag får av gäster, men även av folk jag känner utanför. Livet på en pole. Livet på en strippklubb…Ja hur hamnade vi alla här från början? Många tänker att vi är trasiga människor med hårda liv bakom oss. Att vi kanske blivit antastade som små och har ett riktigt mörkt förflutet. Drabbade av ångest som  gör att vi nu gör uppror och revolt mot föräldrar eller samhället som varit orättvist. Tjejer som har dålig självkänsla och inte får något annat jobb.

Tänk om jag berättade för dig att jag växt upp i ett hem fullt av kärlek, en trygg uppväxt i en trygg miljö. Tänk om jag berättade för dig att jag tidigare suttit som chef inom ett stort företag men insåg att all press och stress inte var vad jag ville ha i mitt liv? Om jag berättade att livet på Club KINO har fått mig att må bättre i mig själv, att jag tjänar bättre men jobbar utan stress. Att jag jobbar i en miljö med mycket glädje, värme och framförallt öppenhet? Där kollegor som blir vänner, vet betydligt mer om mig, för jag vet att här dömer ingen. Och med mindre kläder på kroppen blottar vi oss alla på ett eller annat sätt 😉

Visst har vi alla olika bakgrunder och livserfarenheter. Visst finns det faktiskt dem med ett hårdare förflutet. Men vart gör det inte det? Kanske vågar man bara vara mer ärlig om det här? Det du ska veta är att vi som jobbar här, gör det inte för att vi måste. Det är lätt att fastna, men du fastnar inte om du inte trivs. Många studerar, och slutar när de är klara. MÅNGA kommer tillbaka. Nästan alltid. Varför? En plats där du duger som du är, där du inte behöver bevisa något. Och, så kan det ju vara så att vi helt enkelt njuter av att vara kvinnor 😉

Puss! Kenzie