Dubbelt upp
Dubbelt upp

”Två kvinnor tillsammans är bland det vackraste som finns” har en man sagt till mig…tänk er då dubbelt upp av en och samma tjej, nästan i alla fall!

Dubbelt upp betyder…

…double trouble eller dubbelt med nöje! Möt Melinda och Carmen, våra tvåäggstvillingar! Många av er tycker om att gå på rum med flera tjejer samtidigt vilket kan vara rätt knepigt ibland! Oftast så vill ni att dessa tjejer har ett bra samspel med varandra! Det ska finnas kemi mellan dem och dessutom ska dem helst vara samma ”typ” av tjej! Jag säger inte att det inte finns män som tycker om att leka med tjejer som är varandras raka motsatser, för det finns det gott om också!

dubbelt upp

Twinning

Det allra vanligaste scenariot är dock att vår gäst har en typ av tjej som han tycker om och då vill han komma så nära idealet som möjligt! Vilka andra två tjejer skulle känna varandra bättre än tvåäggstvillingar? De har gjort ALLT tillsammans, första hjärtslaget, första steget, osv. Enligt Melinda finns det ingen annan på denna gjord som känner henne bättre eller som hon älskar mer. Carmen är hennes själsfrände och hon är hennes! När jag frågade Melinda hur olika eller lika dem två är, svarade hon att även om de har olika intressen och mål i livet så flätas deras vägar in i varandra! Vad de än gör här i livet binds samman och för dem till varandra! Hur härligt är inte det?

Förverkliga din hemliga fantasi

Besök oss och tillfredsställ några av dina behov hos oss med fantastiska Melinda & Carmen! Du får gå på rum med två bästa väninnor, som känner varandra in och ut, är så oerhört bekväma med varandra och är väldigt lika varandra till utseende, men ändå är så otroligt olika!

Puss Lex

dubbelt upp
dubbelt upp
dubbelt upp

Vill du läsa mer?

senaste inläggen