Idag har jag varit på IKEA och inhandlat nya hyllor till garderoben… likt ett svart hål suger den bara in mer och mer kläder som aldrig kommer att lämna den igen haha flera ggr har jag funderat på att rensa ut sådant som jag aldrig använder men då känner jag att allt kan komma att användas någongång, fast när jag väl ska klä på mig hittar jag aldrig något användbart, man skulle säkert kunnat spara flera timmar om dagen på att kunna gå ut naken eller iklädd enbart underkläder dåliga kläddagar när man inte kan hitta ngt som sitter bra… hmm hursomhelst så behöver garderoben byggas ut då och då för att få plats med mer… lite som Farmville haha, alla mina kollegor och jag själv var helt besatta av det spelet för något år sedan, var ni också det? Men nu börjar jag dra iväg med pladder här, slänger upp en ”dagens” istället, egentligen gillar jag inte silver-metallic tyg så mycket, man ser lite ut som en spaceman… fast när det är en bikini så funkar det helt ok, eller vad tycker ni 😉