Hej snyggingar!

Jag hade ju totalt glömt bort att jag lovat er att lägga upp duschvideon, så här kommer den! Ni får ha lite överssende med att den bitvis blir lite suddig, delar är filmade i spegelbild, som blev lite immig av all hetta hihi

Annars har jag hängt med Sasha på stranden hela dagen idag och försökt få lite solbränna, fast jag satt typ med jacka på hela tiden för det blåste så kallt, Sasha gick med på att ta av sig tjocktröjan för lite bilder till bloggen

 

När jag skulle ta sista bilden på henne kom det tre cyklister och en av cyklisterna höll på att köra av stigen hahahahaha, sedan började han ragga på henne o frågade efter hennes nummer och då sade hon att han var tvungen att fråga mig först, jag spelade med och sade att jag var riktigt svartsjuk av mig när det handlade om min tjej och att vi var tvungna att diskutera sådana saker med varandra innan han kunde få ett svar, ingen vågade tjafsa med mig hihi så snällt fick han be oss smsa när vi diskuterat färdigt hihi, den här bortförklaringen funkade mycket bättre än att säga att man har pojkvän =P Jag kände mig faktiskt lite stolt, de måste ha varit riktigt avis på att jag lyckats få snyggaste tjejen i Stockholm =) haha

 

Sedan skulle Sasha prova en ring hemma hos mig, som hon fick på men sedan kunde hon inte få av den och hennes finger blev typ helt lila, då fick Sasha idén att ha kräm på så att det ska bli lättare att ta av och den där krämen sig verkligen ut som sperma hihihi så efter hon fått av ringen med munnen hade hon ”spermakrämen” på handen, i ansiktet och på benet, hur den nu hamnade där hihi…

Och nu till dagens höjdpunkter:

* jag får smeknamnet Batman av Sasha, fråga inte varför haha

* ngn som jag tror att jag börjat få lite känslor för hittar två kukbilder i min mob (som inte var på hans kuk) samt att jag varit inne på skumma sidor och läst sexnoveller om väldigt annorlunda o speciella saker hahaha, vad ska jag säga? Jag är en väldigt nyfiken person =P För att få honom på andra tankar ansträngde jag mig verkligen för att han skulle få det riktigt skönt i sängen, för att sedan när han gick hem upptäcka att ”den tråkiga veckan” börjat för min del, jag hoppas att de förbipasserande inte trodde att han mördat ngn med de blodiga händerna hahaha

Just det… jag har märkt att några av er har prenumererat på min youtube kanal…. tyvärr så har youtube rätt strikta regler på hur mycket man får visa, så för att inte bli banned därifrån lägger jag upp videona så att man bara kan se dem genom länkar, så det enda sättet ni kan se mina videos är genom denna blogg… de kommer alltså inte upp publikt på youtube….

 

En annan sak… ni har väl inte missat att jag öppnade upp kommentarfältet när jag började blogga här? Var inte blyga nu, skriv vad ni vill =) Jag vill ju lära känna mina läsare så jag kan få ett hum om vad ni vill se eller läsa om… och får att smälta isen lite ställer jag nu dagens fråga: Vad är det mest freaky ni varit med om när det kommer till sex?