Hej snyggingar!

Hoppas ni haft en bra arbetsvecka, helgen har precis börjat och Club KINO är nr 1 place att ta igen allt roligt man missar under vardagarna på.

Ni har väl inte missat att vi finns på facebook?

Gå in och gilla för att hålla dig uppdaterad om senaste nytt från oss! Värt att tillägga är att gruppen är privat och att endast de som själv har likeat kan se andra medlemmar, för er som föredrar att vara diskreta 😉

På tal om annat så spanade jag runt där häromdagen och såg att en kvinna hade kommenterat att jag borde ta bort bilderna på mig eftersom det objektifierar kvinnor… Jag håller inte riktigt med, dessa bilder objektifierar bara mig och eftersom det är jag själv som lagt upp bilderna så är det helt ok, jag trivs bra med att vara ett objekt av högt värde hihi 😉 Skämt åsido så handlade det om bilderna när jag ligger o chillar på baren i mina underkläder… varför skulle det vara objektifierande? Hihi Jag vet inte vad du tänker för tankar när du ser en tjej i underkläder ligga på en bar, men isåfall är det du som har en dirty mind 😉 not than it’s not a good thing hihi

bjuder på ett gammalt foto på mig taget av Janne Säljen, ljussättnings-mästaren, fotografer som fixar o trixar med ljuset i en timme innan plåtning kan slänga sig i väggen, på 5 minuter fixar denna man ett ljus som tar fram en Gudinna i varje kvinna, jag har nu döpt denna bild till: ”en dyr rumpa som trivs bra med att vara objektifierad, as long as you pay for it” 😉

Såg att jag hade fått en hel del positiv respons också, bla denna kommentar som värmde mitt hjärta

Denna kille har helt rätt inställning, this is how you should talk to strippers om du vill få ut det mesta av ditt besök hos oss, bara ett litet tips 😉

puss/Nattis