Ladda batterierna
Ladda batterierna
Ladda batterierna

Vilken Midsommar helg! Ni var väldigt många som trotsade det usla vädret för att fira Midsommar med oss tjejer! Det blev minst sagt en massa dans runt stången! Om jag ska vara ärlig så var det bortom alla mina förväntningar! Ack så fel jag hade som trodde att det skulle bli en lugn natt! Ikväll kör jag mitt fjärde pass och imorgon är jag ledig! Fröken Lexie är verkligen i behov av att ladda batterierna!

Midsommarafton på Club Kino

Bara för att Club Kino har öppet alla dagar året runt betyder inte det att vi som jobbar inte får fira högtiderna! Tvärtom vi i personalen blir bortskämda med en massa god mat och desserter! Den barkillen som jobbar brukar komma in lite tidigare för att duka upp maten fint! Det vi andra bidrar med är att klä upp oss enligt högtiden i fråga! I fredags hade vi blomkransar i håret och vita klänningar! Tjejerna såg ut som midsommarnatt drömmar! Strax innan 21 sätter vi oss alla runt baren och njuter av maten tillsammans! Den omtanken och gemenskapen gör att vi inte har något emot att spendera högtiderna på Club Kino!

Full rulle

Jag jobbade torsdag, fredag och lördag och det har varit fullt upp! Tack för att ni kom och förgyllde min och tjejernas natt! Jag trivs ju bäst när det finns mycket att göra och jag känner en viss nivå av stress! Alla tål olika mycket stress och situationer upplevs och tolkas beroende på individen! Tror att min tröskel för stressnivån är rätt hög! Har faktiskt varit lite rastlös ända sedan sommarlovet började! Känns som att någonting saknas, trots att jag har sett fram emot att bara jobba och njuta av min fritid! Kanske ligger det hela i att jag älskar att längta efter saker och ting, vem vet!

Ladda batterierna

Trots min förkärlek för att ha fullt upp och få träffa så många människor så blir även jag trött ibland! Har av någon anledning sovit lite efter samtliga mina pass, inklusive idag! Än så länge lever jag och har energi men imorgon byter jag ut klackarna och sexiga underkläderna mot pyjamas! Fast innan dess vill jag mysa med er sexiga karlar på ett av våra rum!

Ha en underbar kommande vecka alla underbara läsare!

Puss Lex

Vill du läsa mer?

senaste inläggen