En het midsommarnatt! 

VM har kickat igång och det märks att det firas på stan! Från uteställena som visar livesändningarna hörs det långa vägar när det blir mål- eller– när det är nära att bli 😉 Tänk att en sport kan framkalla så mycket känslor, plocka fram en sådan enorm glädje, gemenskap och hur hela världen påverkas! Från de rikaste till de fattigaste områdena gör det ingen skillnad- Alla vet vem Zlatan är, alla vet vem Ronaldo är! Helt fantastiskt vilken folkfest! Alla dagar i veckan och det har även vi märkt av här på klubben!

Imorgon är det Midsommarafton! Ännu något att fira så gör er redo för En het midsommarnatt!

Ja möjligheten att se matcher ges flera gånger dagligen och på lördag, midsommardagen, spelar Sverige mot Tyskland! Kl 20:00 startar matchen och vad passar inte bättre än att fira en seger med Stockholms sexigaste strippor efteråt?! (Skulle det mot all förmodan inte gå vägen så finns vi här för att muntra upp er 😉 )

Hela midsommarhelgen har vi självklart öppet som vanligt 21:00-07:00!

En tjej i vardera rum 

Midsommarafton firar vi för att det är den ljusaste dagen på året, efteråt vänder det och vi går åter igen mot mörkare tider. Många väljer denna dag att åka iväg till sina lantställen eller dylikt för att fira med släkt och vänner. Men är man kvar i stan hoppas jag att ni kommer och firar midsommar med oss! Det sägs att man ska  plocka sju sorters blommor och lägga under kudden för att drömma om sin framtida man/kvinna, varför inte välja sju olika flickor att spendera sin natt med? 😉 Kanske en tjej i vardera rum? 😉 Rummen som Lexie guidade er i inlägget Favoritrum. 

Dans kring stången

Det många turister kan anse vara lustigt med vår tradition är den berömda dansen kring midsommarstången! Här på Club KINO dansar vi ständigt kring stången men på ett aningen mer graciöst vis 😉 Och nöjer man sig inte med att se på dansen finns det betydligt mer spännande sker att hitta på!

Kom hit och fira midsommar med oss! Det ska som väntat bli aningen kyligt och regna ( surprice! 😉 ) Så kom hit för En het midsommarnatt! 

Puss Kenzie