Vi gillar olika

Fotbolls-yran fortsätter! I eftermiddag möter Sverige Mexiko! Matchen börjar kl 16:00 så jag vaknar väl strax där efter och får nog resultatet lagom till att jag ska bege mig mot gymmet! Så får så vilket humör våra gäster är på ikväll när klubben öppnar! Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är jag fortfarande fascinerad över hur denna sport påverkar en hel värld! Till och med jag som egentligen inte är särskilt fotbollsintresserad rycks ändå med!

Något helt annat som fascinerar mig är hur olika vi alla är gällande precis allt! När många uteställen stänger klockan tre eller fem på nätterna brukar många vilja fortsätta festen här, och det är inte ovanligt att några ramlar in efter sex på morgonen! Jag själv vill alltid komma hem innan klockan är tre på natten om jag är ute! 😉 Vilket många tycker är underligt eftersom jag annars jobbar nätter och är van att komma hem vid åtta på morgonen! Men är jag ute och festar tycker jag det är ganska skönt att ligga i sängen skapligt för att fortfarande ha en morgondag kvar så jag slipper sova bort den! Nu är jag väldigt sällan ute…Jag har ju mina utekvällar på jobbet flera gånger i veckan! Män, fest, sköna kollegor och mycket skratt!

Blondin eller brunett, ”ung” eller ”gammal”? 

Gällande olikheter så tänker jag också på hur olika vi alla är som jobbar här. Kommer man in en fredag eller lördag (då vi oftast har flest tjejer som jobbar) är det rätt läckert att se alla uppradade vid baren på varsin stol. Femton till sjutton riktigt heta sexiga tjejer som finns där just för att DU ska hitta någon som faller dig i smaken! Blondiner, brunetter, med olika ursprung och olika åldrar, långa eller korta! Vissa med naturliga bröst, andra med silikon. En liten vs en stor rumpa. Kanske låter det utseendefixerat? Sanningen är att ja- det här jobbet handlar om utseende! Jag skulle ljuga annars! Sedan kan man ha en ”viss typ” som man ofta faller för, men här har jag lärt mig hur mycket mer personkemin spelar in! Den ”typ” man vanligtvis faller för behöver inte vara den man väljer att spendera tid med i ett privatrum…

Vi gillar olika. Olika rum, och vad vi tycker om att göra på rummen 😉 Vissa gillar det lite mer hårdhänta, andra är inte alls lika bekväma med det utan fördrar mys och massage i en jacuzzi…

Att måna om sitt yttre 

Men trots våra olikheter så har vi en sak gemensamt. Vi bryr oss om vårat yttre! Vi tränar, vi lägger tiden på hår, smink, utstyrsel. Det finns alltid en tanke bakom. Och vi älskar det. Det ligger i vår natur att vi är måna om vårat utseende.

Luna tillhör en utav våra ”unga” förmågor här på Club KINO. Ett yrväder som  utan tvekan kan sätta dig på plats 😉 Och just det…Visste ni att Tess är tillbaka? Drottningen i Kinky rummet 😉

Pussar Kenzie