Är du en av dem som älskar att onanera till klackar? Jag pratar så klart om skor. Smeker du dem, myser med dem och kommer sedan i dem, som de förtjänar?!

Skor är en hemlig (eller icke hemlig) fetisch för många. Ju högre desto bättre. Många drömmer om sylvassa klackar som borrar sig in i skinkan och lämnar röda och ömma märken. En del andra fantiserar om nakna kvinnor i låghöga och blanka stövlar som sakta särar på benen och låter dem se godsakerna som de trånar efter.

Vilka klackar föredrar ni?

 

Själv är jag mycket för de riktigt sylvassa, lårhöga och svarta som natten. Blänkande. Är du en riktigt stygg pojke och sprutar ned dem med din saft får du putsa dem åt mig. Helst med tungan. Dina stön och flämtningar ger ångande märken på de blanka stövlarna…. Om det var möjligt skulle jag ha på mig dem dag ut och dag in, överallt. Tänk dig folks reaktioner när jag stiger in i tunnelbanan i förd dessa och enbart dessa? I bara mässingen. Kanske skulle jag använda stängerna som man håller sig i, som stripp-stång och svänga loss i en riktigt snuskig och upphetsande dans. Hänga upp och ned i stången och låta stövlarnas blanka material riktigt gnidas mot den hårda plasten.

Klackar som eggar

 

Skofetish ligger inte långt från fotfetisch och det kan vara ljuvligt att blanda dessa. När man är klar med sko-sexandet går man direkt på fötterna. Smeker dem, slickar och suger på de härliga tårna. Ett hett tips är att köra penis mellan tårna, som en slags onani. Det brukar vara uppskattat och är tillräckligt kinky för att få till några härliga orgasmer.

XOXO

Sandy