Vad har DU för fantasier? Vad vill du prova men kanske inte vågar? Vilka har du redan upplevt? Kanske är en fantasi att ha sex med två kvinnor samtidigt? Kanske fler än så? Kanske fantiserar om du om att ha en orgie – flera män och kvinnor omslingrade i en och samma säng. Med förbundna ögon så bara händer, mun och könsorgan är det viktiga. Vem man gör det med, smakar på, ligger med är oviktigt – bara lusten är väsentlig, och orgasmerna.

Vanliga fantasier innefattar nämligen gruppsex. Andra är att ha sex med främmande, sex med någon av samma kön, att bli kissad på, att bli bunden, att använda lite mer vågade leksaker som kanske gör ont eller som har med införande i rumpan att göra (särskilt för män) att ligga med någon inför publik, att bli dominerad och att få smisk.

Lite mer ”ovanliga” (men ack så naturliga) är att smaka på någons kiss, ha sex med någon mycket äldre, leka bebis och att

Mina fantasies är hemliga men jag kan dela med mig av en som jag tyvärr ännu inte har upplevt – att ligga med ett helt fotbollslag, samtidigt. Ett helt gäng svettiga, muskliga och snygga karlar som sätter på mig i flera timmar tills vi alla ligger nakna i en hög av könssafter, svett och glänsande ollon och bröstvårtor. Mmmm, det vore något det!

Jag har bara inte bestämt mig för vilket fotbollslag det skulle vara, än. Då jag inte är intresserad av fotboll utan bara av männen har jag inte helt koll på vilka lag som har de hetaste männen men det är ju relativt snabbt löst – jag har nämligen skaffat mig en kanal som visar matcher hela tiden – det är bättre än porr!

 

Kom och berätta om dina fantasier för oss…

 

Fantasier

XOXO

Sandy