Det finns två olika slags kvinnor: de som kan lägga band på sina lustar. Strunta i de pirrande elektriska stötarna i klitoris och fortsätta med det de nu höll på med när kåtheten gjorde sig påmind. Så finns det sådana som jag: de som söker upphetsning, som inte riktigt fungerar när de inte är kåta. Som hela tiden går runt och är lite smått våta och redo för allt. Som inte ödslar tid på spel och ”kanske” utan som vet vad de vill ha och tar det när de vill ha det. Simple as that.

Det finns även flera olika slags män i världen och en av den är de som jag borde (eller kanske inte?) hålla mig långt borta ifrån då vi dras till varandra som magneter. Så fort jag kommer i närheten av en sådan man blöts mina trosor ner likt Niagara-fallet och jag kan helt enkelt inte motstå honom. Var jag än befinner mig, håller på med eller ska göra blir helt oviktigt och mina signaler slås på. han märker det och mycket snart startar ett slags ”vem lägrar vem först”-spel. Det slutar alltid med het och svettig älskog där man, efteråt, knappt kommer ihåg någonting då det var ett enda virrvarr av könssafter, lust, ställningar, svett, munnar, könsorgan och penetration i alla hål som går att penetrera.

Dessa män har jag med åren lärt mig känna igen. Dels för att jag ofta vill åt dem men även dels för att jag, ibland, tyvärr måste motstå frestelsen. Man ser på hela deras kroppsspråk att de är en av dem. De utstrålar sex, manlighet, en slags kaxighet som skapar pondus och som får mig att känna mig som en skolflicka igen.

kvinnor som vet vad de vill ha

Vilka kvinnor kan du inte motstå?

XOXO

Sandy