Pornstar Dancing

Pornstar Dancing

Pornstar dancing ljuder ur högtalarna när Nina kliver upp på scen – ett gäng norska besökare har precis klivit in och pupillerna vidgas på dem när det blonda yrvädret äntrar scenen. Glada utrop och busvisslingar hörs – humöret är på topp och vem vet vad som händer härnäst?

Alla tjejer här har sina egna stilar- Nina älskar allt som har med porr att göra! Club KINOS egna pornstar 😉  Något som undgått dig?

Tess älskar att få ta dig ned till kinky rummet- lack läder, piskor, bojor – finns inget som denna Domina inte har testat kan jag lova! 😉

Daniella skulle jag beskriva  som en riktigt het exotisk kvinna med sina ”Kattiga ögon”, långa häst svans, putande rumpa…på tal om exotisk så måste ni  även se när en utav av våra nya tjejer- Lana dansar… En brasilianska med en kropp som rör sig så att dina fantasier tar dig till en helt ny nivå! kanske lyckas jag snärja henne och få till någon bild så ni förstår vad jag pratar om 😉 Men tills dess får ni helt enkelt ta er hit och besöka våra syndiga flickor! För tro mig- du kommer älska dem! Femton tjejer har jobbat både fredag och lördag-  svenska, ryska, brasilianska, italienska, asiatiska, afrikanska tjejer – you name it! 

Träffade du din favorit tjej?

Som sagt- vi har en hel del nya förmågor så här i början på året! 🙂 -Vi har Lana, Nikki, Tila, Melissa, Michelle,  Tindra mfl! –  Om du var här i helgen hann du säkerligen träffa flera utav dem!  Kanske var du här för första gången eller så kom du  för att träffa din favorit tjej? Det är alltid lika kul när man träffar på bekanta ansikten- vi har många återkommande gäster vilket innebär att ni gillar att hänga med oss! Fortsätt att komma hit!

I lördags började kvällen med en stor svensexa på tretton glada herrar som hade svårt att slita sig! Tror inte att de var missnöjda iallafall 😉 

Hoppas vi ses snart ! Fick möjlighet att fota Nina och Daniella på scen;) Enjoy babes!

Pussar & kramar Kenzie

Pornstar Dancing (Rock Version) – My Darkest Days ft. Zakk Wylde

Se videon på Porn star dancing video