Jultomtens lem är hård, klitoris gnistra och glimma….

Juletid betyder styva ljus och hårda klappar. Saker som får mig att associera till sex. Så klart. Jag associerar ju allt till sex och kön och diverse härliga lekar men just julen får mig att bli extra kåt. Det kanske är den berömda julefriden som får mig extra avslappnad och villig och sugen?

Hårda klappar får mig omedelbart att tänka på en hård lem.

Jag kan inte hjälpa det…. Jag vill sitta i tomtens knä och viska min önskelista till honom, stönande i hans öra och känna hans lem växa och växa tills den nästan spränger byxorna och tränger in i min redan våta mus. Min önskelista får honom nämligen att bli så kåt att han inte kan tänka på annat än att sätta på mig. Jag blir själv kåt av att bara viska mina önskningar om hårda klappar, i hans öra.

Vad är det då jag önskar? Jo, jag kommer att avslöja en sak varje advent så håll ut, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Så, glöm inte att hålla koll på bloggen, man vet aldrig vad jag kommer att avslöja men ni som följt mina inlägg ett tag vet att ni inte kommer att bli besvikna. Jag levererar alltid snusk och delar med min av mina fantasier och upplevelser.

Min första önskan denna första advent är att en hård och ådrig lem ska penetrera min väl inoljade rumpa och pumpa ut och in tills jag skriker av vällust. En inte allt för oväntad önskan av mig, drottningen av snusk. Jag har varit väldigt snäll hela året så jag hoppas jag får dessa hårda klappar av tomten. Och, som sagt känna hans lem bli hårdare och hårdare. Bara ordet lem får mig att vilka kasta av mig kläderna.

 

En hård lem

Vill du vara min tomte?

XOXO

Sandy