Första advent på Club KINO

Första advent på Club KINO

Första advent på Club KINO med alla sexiga tjejer.

Vi har som alltid öppet alla dagar! Till och med Julafton kan ni komma och fira med oss! Något jag verkligen kan rekommendera! Du kommer definitivt inte att vara ensam här! Många väljer att fira med familj och släkt för att sedan ta sig iväg och uppleva lite spänning när natten lider mot sitt slut. Det är något visst med  att få kliva ned en trappa och umgås med de sexigaste tomtelisorna som gärna ser till att din julafton blir till något alldeles extra!

1:a advent- 2:a advent – 3:e advent – 4:e advent – Alltid har man något att fira hos oss! 😉

1:a advent på Club KINO!- Nu är julpyntet framme och det är dags att börja räkna dagarna tills vi får se om vi varit snälla eller stygga 😉 Vad önskar du dig i jul?

Var inte rädd för att önska dig något- våra sexiga tjejer gillar att få veta dina små hemligheter! Varför inte bjuda med din bästa vän på ett besök till oss? Ge er själva den bästa julklappen!

Jag älskar när jag får bada jacuzzi med en gäst- att kliva ned i det varma vattnet som bubblar- som att bada i champagne 😉 Hur lyxigt är inte det? Att dessutom tillbringa tiden med en härlig man gör ju inte saken sämre direkt 😉 Tänk dig att efter en dag på jobbet – vare sig du arbetar framför en dator/ sitter i långa möten eller jobbar mycket med den egna kroppen så får du avsluta dagen med din favorit tjej i den varma jacuzzin- Tro mig, hon kommer få dig att glömma allt annat…

I helgen hade jag en gäst som köpte med sig en liten present ifrån vår shop- nämligen en värmande massageolja med doft av mörk choklad…Choklad har ju förmågan frigöra endorfiner -som i sin tur ökar effekten av dopamin- och dopamin mina vänner ökar sexlusten! Så att få hela kroppen insmord av olja gjord på kakaobönor…mmm här har du nyckeln till att få igång en kvinna! Inte för att jag har problem med sexlusten direkt 😉 Så jag kan lova att det aldrig är fel att ge en kvinna choklad.

Fick möjligeten att fota sexiga Nema vid vår fina julgran…I röda höga klackar och röda string firade hon in 1:a advent 😉 Enjoy babes!

Puss Kenzie

Första advent på Club KINO

Första advent på Club KINOFörsta advent på Club KINOFörsta advent på Club KINO