En Happy Ending är precis vad det låter som – en skön avslutning. Igår fick jag en oväntad men tacksam Happy Ending när jag var och fick massage.

Jag går alltid till samma kille då han vet precis hur han ska knåda min rygg som blir muskleknutig av allt åmande och dansande vid stången. Allt svankande gör att min korsrygg blir lite öm och han tar alltid hand om mig och min rygg på bästa sätt. Han brukar alltid flörta med mig men har aldrig, då han är professionell, gjort närmanden.

Igår så valde jag en helkroppsmassage med olja samt varma stenar. Det är väldigt skönt, avslappnande och välbehövligt. När massagen var över frågade massören om jag ville ha en Happy Ending varpå jag så klart trodde att han var ironisk och skojade med mig men han såg helt allvarlig ut och jag sa självklart ja. Vem tackar nej till ett sådant erbjudande?

Min Happy Ending var allt annat än ett avslut då den höll på i flera timmar.

Mr Massage gav mig oralsex tills jag nästan svimmade. Jag var helt yr och varm och svettig efteråt och kunde knappast gå. Han slickade, han sög, han pullade, han knådade, han fingrade, han tvinnade, ja, han gjorde allt du kan tänka dig med hela mitt kön. Han fokuserade på hela området och inte bara klittan som många män kan göra. Han gav blygdisarna samma behandling som klitoris och hans massage-skills kom verkligen till sin rätt då han verkade kunna alla känsliga punkter även i musen. Till och från snuddade tungan även vid det lilla hålet där bak, vilket gav härliga ilningar i hela kroppen. Jag nästan skälvde av vällust.

Jag behöver väl inte säga att han fick en rejält bra dricks denna gång och han fick lova att alltid ge mig samma behandling.

Happy Ending

 

XOXO

Sandy