Alla tjejer onanerar? Eller? Själv älskar jag att klittra. Det nya ordet för kvinnlig onani är just klittra och jag vet inte helt vad jag tycker om det ordet. En del av mig älskar det lite fnittriga och flickiga ordet men en annan del av mig, den porriga och kåta, gillar det inte. Min onani är kinky och lite mer hardcore för att passa in i klittra.

När jag klittra leker jag med buttplugs.

När jag onanerar för jag in analkedjor som kittlar hela mitt inre och skapar så härliga orgasmer att grannarna bankar i väggarna åt mina ljudliga stön. Jag tittar på porr, jag ligger ensam i min säng i skyhöga och slampiga klackar, jag tittar på mig själv spegeln medan jag kommer, jag filmar är jag smeker min mus och tittar på det och går igång på mig själv. Jag sätter fast dildos med sugkopp, i badkaret, och rider loss som om det inte fanns någon morgondag, samtidigt som jag sätter klämmor på mina nipplar.

Därför passar min onani inte riktigt in i hur man gör när man klittrar. Skulle jag sätta ord på mina stunder av själv-njutning så passar nog ”pulla” bättre. Det låter lite mer hårt och slynigt. Mig personifierad. Jag är liksom inte en fnittrig och söt liten försiktig tjej när det kommer till att onanera – då är jag mer ett monster, ett sex-monster. På ett classy sätt, that is.

klittra mera

 

XOXO

Sandy