Jag tänder på det förbjudna

Date

Sista tiden har jag reflekterat mycket över min lust och min sexualitet. Jag är en kvinna som älskar sex, jag älskar att onanera och jag älskar porr (att titta på men även spela in själv, för privat bruk). Ibland tänder jag på romantiska ligg med långa och intensiva förspel där det är mycket kyssar och ömhet inblandat men jag tänder även ofta på det förbjudna….

Häromdagen till exempel var det en man som blottade sig på tunnelbanan. Han satt på sitt säte och smekte sig på byxorna och efter ett tag drog han upp gylfen så att ollonet blottades och så smekte han det. När folk runt omkring upptäckte det flyttade de sig och någon ringde polisen. Många var arga och upprörda men jag – jag satt där med våta trosor och röda kinder. Jag blev extremt upphetsad av att se honom smeka sig själv på tunnelbanan. Det var inte mannen i sig (han var egentligen inte alls min typ) som tände mig utan att han gjorde något förbjudet.

Det förbjudna gör mig kåt.

Andra saker som får mig att gå igång är äldre män. Mycket äldre män till och med. Återigen för att det blir lite förbjudet att en så pass äldre man är med en yngre kvinna. Några av mina stammisar här på Club KINO är mycket äldre än jag och vi har alltid extra mysigt, bara för att jag går igång på det. Och för att de är trevliga och härliga så klart. Icke att förglömma 😉

det förbjudna

Det finns en hel del förbjudet som jag tänder på som jag inte vågar berätta för någon. Inte ens för er (eller vågar jag? fortsätt att läsa bloggen så kanske jag avslöjar en detalj eller två vid ett senare tillfälle)

Vad gör dig upphetsad? Något förbjudet? Kom och berätta för oss. Vi väntar på dig.

XOXO

Sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen