Värmen tar sig och kanske har du, precis som jag hunnit spendera några timmar i solen denna helg? Jag har till och med badat i det än så länge iskalla (!) vattnet. Naken, men det blev ett kvällsdopp faktiskt 😉

Efter en kväll som började med vin, picknick med jordgubbar och annat gott så var kvällen som upplagd för att avslutas med ett dopp. Du vet…kommer någon att se oss? Spänningen som ger den extra kicken. Tanken att kunna bli påkommen. Det iskalla vattnet som gör bröstvårtorna helt styva och som nästan får dem att be om att bli omhändertagna efteråt. Någon som varsamt omsluter dem med sin varma mun och sköna läppar. Som kan leka lite försiktigt med tungan för att sedan ta dem i sina händer…

Det är något speciellt med tjejer och våra bröst. Jag älskar mina! Jag älskar att ta på dem, klämma på dem. Vare sig jag är ensam eller inte. De är fasta men alldeles lagom mjuka…är det något jag älskar är det att tvåla in dem i duschen! Jag förstår mäns fascination av bröst! Vare sig de är små eller stora så är de helt underbara! Mina bröstvårtor är otroligt känsliga – ibland nästan för känsliga (!). Detta innebär att Du som man måste förstå att vi alla är olika- vissa gillar hårdare tag- andra mer varsamt. En kvinnas bröst är INTE en deg man knådar! 😉 Testa och fråga vad hon gillar, det vinner du mycket på 🙂

En sexig man som vet hur man använder sina händer och tunga kan nästan få mig att bli helt förälskad! 😉

Jag älskar bröst! 

För mig är bröst kvinnligt och sexigt. Stora som små, äkta eller med silikon!

Kom och träffa oss! Snart är det midsommar – glöm inte att vi har öppet som vanligt!

Puss! Kenzie