Midsommar is just around the corner och många börjar planera helgen redan nu. Var ska de fira, med vilka, vad ska de äta och dricka etc. Ofta firas det ute på landet med en massa gott, i goda vänners lag. Tyvärr brukar midsommar vara relativt kall (2015-2016  var det varmare på julafton än på midsommar, jösses) vilket är synd då den dagen bukar firas utomhus i tunna klänningar. Vi svenskar älskar att vara utomhus på sommaren och envisas med att sitta ute även om läpparna blir blå av kylan, haha. Är det sommar så är det, tycker vi tydligen.

Men, alla har inte någon kompis med ett landställe, eller ens någon att fira med alls För dem är högtider riktigt jobbiga då de blir påminda om alla andras gemenskap. Det bara matas med bilder på Facebook och Instagram….

Men, det är då vi finns till. Vi finns för dig som inte firar midsommar. I stället för att plocka 7 sorters blommor att lägga under kudden (för att drömma om din kommande maka/make) så finns här 7, och fler, heta och sensuella kvinnor som gärna firar denna sommarens dag med dig.

I en varm och skön miljö dessutom. Slipp sitta ute i en kall trädgård och frysa! Kom hit och mys med oss i stället, kanske i en varm jacuzzi med ett glas svalkande bubbel, tillsammans med en riktigt vacker och härlig tjej? Midsommarafton kan inte bli bättre än så om du frågar mig. Sill och nubbe är ju egentligen inte speciellt gott, eller hur? De flesta äter/dricker det nog mest av tradition.

Vi kan vara dina 7 sorters blommor. De allra vackraste och mest väldoftande.

Vi gör oss alltid lite extra fina till midsommar dessutom.

 

 

 

7 sorters blommor

Så kom hit på fredag, vi längtar efter dig >3

XOXO

Sandy