Jag älskar när män hittar mina sköna punkter på kroppen. Mina erogena zoner. som får kroppen att spritta och underlivet att vibrera Vad är en erogen zon kanske du undrar men faktum är att alla har dem och man har faktiskt fler än vad man kan tro. Det är punkter på kroppen som är känsliga för beröring och som gör dig upphetsad, om de smeks, kittlas eller vad du nu går igång på.

Hela min kropp är full av dessa punkter och jag/män hittar nya hela tietta var en ganska stor och lång man med hårda och rejäla händer (bara det får mig att gå igång och bli tänd) och han ville så gärna massera mig efter att jag gett honom en lap dance. Inte mig emot då jag älskar massage. Och där, mitt i massagen hittade han helt rätt. Oooh!

 

 

 

 

erogena zoner

Just den punkten kommer jag inte avslöja, än, men några kan jag bjuda på. Vem vet, kanske kan det hjälpa dig nästa gång du är på tu man hand med en het kvinna?!

Mina erogena zoner:

Höfterna – oooh, jag älskar när de blir knådade. Gärna riktigt hårt så huden gnids så det nästan bränns.

Knävecket – ja, det är sant. Det är så skönt att bli smekt där. Väldigt lätt, med en fjäder till exempel. Eller kysst, med heta våta läppar som fortsätter upp mot…

Insidan av låren – på mig verkar det nästan som att nerverna från musen går rakt ner i låren för när jag blir slickad eller kysst på insidan av låren blir jag våt på 2 sekunder och hela underlivet nästan vibrerar.

Rumpan – ja, ja, ja! Mer, mer, mer! All slags beröring på rumpan tänder mig till max. Vare sig det är hårt, mjukt, kittlande eller smisk. Ta på min rumpa och I’m all your 😉

Vill du komma hit och upptäcka fler? 😉

XOXO

Sandy