Oh ja! Ni har väl inte missat att vi har öppet alla dagar om året? Även de rödaste dagarna – exempelvis Midsommarafton och till och med midsommardagen då det mesta annars är stängt! Våra flickor är på plats och ger er möjligheten att fira midsommar på ett kanske lite annorlunda vis- kanske på det absolut bästa sättet? För även om midsommar är en högtid som  många firar med familj och vänner ute i skärgården eller någon annanstans, så är vi många som faktiskt inte föredrar det klassiska firandet. Här gör vi det på vårat sätt – och det brukar vara väldigt uppskattat! Det är ju trots allt fredag!

Bästa sättet att fira midsommar!

Ett gäng heta sexiga flickor som dansar kring stången- kanske något mer sensuellt än kring den klassiska midsommarstången? 😉 Lite mindre kläder, lite sexigare musik och med viljan att ge dig den bästa kvällen! Kanske avslutar du natten här? I en jacuzzi med ett par långa ben slingrande om din kropp, något svalkande att dricka och ett par sköna händer som oljar in din dig?…Nakenshower har jag pratat om förut och som jag skrev i mitt tidigare inlägg så älskar jag att mina bröst- jag kör gärna en duschshow för dig där jag kommer att strippa av mina få klädesplagg till musiken du föredrar. Jag kommer att smeka mig själv och löddret kommer till en början täcka mina mest intima delar tills jag duschar av mig allt. Du kommer att önska att det var du som fick smeka och känna. Men jag vill ha dig tittandes, och jag vill göra dig galen!

Hur ska man annars göra för att få till en riktigt speciell midsommar? Kom och skåla med oss! Vi öppnar klockan 21.00 hela helgen- och stänger inte för ens 07:00!

Ses vi? 😉  Pussar! Kenzie