Hur onanerar du?

Jag älskar att höra snuskiga historier om hur folk gör det skönt för sig själva! Så fort jag träffar någon jag inte träffat innan frågar jag- Hur onanerar du? Det tas ofta emot med ett leende men ibland får jag onda ögat och inget svar. Vilket inte är så konstigt i och för sig då onani är väldigt intimt och privat för många.

De historier jag får äran att ta del av sparar jag och använder till egna små onanistunder. Jag blundar, minns hur han såg ut när han beskrev det sköna och snuskiga och drömmer om att jag är en del av hans njutning.

hur onanerar du

Det finns så många sätt att onanera på. Ofta förundras jag över hur uppfinningsrika människor är. Hur de hittar nya sätt att tillfredsställa sig själva och vilka redskap de använder. Trots att det finns en hel uppsjö av diverse runk-hjälpmedel att köpa hittar folk allt från gummiankor med hål till tomma toarullar klädda i gladpack, att smeka sig själva med. De allra snuskigaste historierna vågar jag inte ens skriva om, så pass kinky är de. men de finns som sagt lagrade i mitt minne och ger mig sköna stunder på egen hand.

Visste ni att det finns vetenskapliga studier som visar att regelbunden onani kan minska risken för prostatcancer. Så, runka på mina vänner! Runka på som om det inte fanns någon morgondag. I USA trodde man, förr i tiden, att onani ledde till sinnessjukdom men jag och många med min hävdar att man blir galen av motsatsen – av att inte runka.

Men, tillbaka till själva onanin och hur män onanerar: det finns ofta en röd tråd – män smeker penis, pung och anus. Inte sällan med något infört i analen. Det är inte alla som vill erkänna att de njuter av till exempel en analplugg men faktum är att det är en stor erogen zon, så våga prova!

Hur onanerar du?

 

Kolla in vår butiks heta analleksaker

 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen