Ett hetare år att vänta? ;)

Mycket besökare förra helgen och även nu i veckan- kul! Det är så vi vill ha det! Vi älskar ju när ni tar er hit och ger våra kvällar och nätter mening! Så att även vi flickor får leva ut våra fantasier. Det finns ju trots allt en anledning till varför vi jobbar med det vi gör 😉 Att på nätterna få klä sig i sexiga och snygga underkläder, göra sig i snygg i håret och sminka sig lite extra. Som en glamourös utekväll fast aningen mer avklätt 😉 

Det är inte bara nätterna när man jobbar – utan just det att faktiskt shoppa dessa outfits och skor. Tanken att attrahera er män och få uppskattningen. Uppskattning för den tid man lägger på gymmet för att känna sig i form och tycka om att visa upp sig. Uppskattning för att man har ansträngt sig att vara attraktiv just för Dig. Det handlar om att hitta bra låtar att dansa till, just de som får mig att röra mig till musiken så att du inte kan släppa mig med blicken. Mitt jobb är att vara den tjej som Du vill ha, och hoppas att du kommer vilja ha mig. För jag älskar nämligen män som vill ha mig…Men här är det du som bestämmer, om och när vi ska fortsätta.                                                                              

En populär tjej

Vi har många härliga flickor här, galet sexiga och många blir snabbt populära! Lisa är en utav våra tjejer som driver män till vansinne! Det platinablonda håret, stora snygga bröst och fylliga läppar gör henne svår att motstå…Se en liten teaser på klippet nedan 😉 

Vem är din favorit? Jag älskar när män kommer hit och frågar efter just mig…Att vara en populär tjej, just för dig. Att få göra sig i ordning just för dig. Få dansa för dig och hoppas att du väljer att vara min inatt…

Ses snart? Puss! Kenzie