Många bekanta och vänner har flera gånger ställt mig frågan – vad är Striptease för dig?  De är inte helt insatta i vad mitt jobb faktiskt innebär och de har många fördomar och myter omkring sig, om just strippor.

För mig är det en konstform som jag utövar med allra djupaste respekt. Jag ser hur hårt tjejerna kämpar för att hålla sig in trim, lära sig nya danssteg, utmana sig själva med hissnande konster på stången och hur de kväll efter kväll gör sig i ordning med både lyxiga outfits, hår och make up. Striptease handlar inte bara om att klä av sig, för oss är det en hel livsstil. Vi lever och andas Striptease. Vi älskar att strippa. De flesta av oss är exhibitionister och dansar för våran egen njutnings skull. Vi tänder helt enkelt på att se hur män förförs av vår sexiga dans, svängande kurvor och runda former.

vad är striptease

Personligen så får jag min inspiration till både kläder och dans från 1800-talets Burlesk-shower där det fokuserades mer på tease än just strip (även om det är själva avklädande som alltid är mitt största fokus) Kläderna osade lyx och flärd och dansen var glamourös och förtig. Jag vill egga upp, förföra, förtrolla och ge en hänförande erotisk och sexig show som är utöver det vanliga.

När jag ligger på rygg på scenen, iförd enbart en minimal string, och särar på benen och låter männen ta del av härligheten – då mår jag som bäst. Det är då jag känner att jag briljerar. Jag är så bra på det jag gör.

Vad är Striptease för dig?

 

Har du aldrig besökt oss föreslår jag att du kommer hit och låter dig hänföras och förföras. Kom in i vår sensuella värld av nakenhet och exotisk dans. Låt oss visa dig vad Striptease är och du kommer att älska det.

XOXO

Sandy