Heta fantasier

Tiden springer och Halloween är på ingång! Ett par veckor kvar innan vi vuxna får klä ut oss i sexiga små utstyrslar och bjuda lite extra på oss själva! 😉 För visst hör det till att inte bara få klä ut sig, helst ska det vara sexigt också! Kanske som en djävul, katt, sjuksköterska eller kanin! Ett utmärkt tillfälle att få visa upp lite mer hud än  vad man gör annars! 😉 Nåja, inte om man jobbar på Strippklubb förstås, här klär vi oss dagligen i sexiga set, höga klackar och matchande stay ups! Men på Halloween ser vi såklart till att göra oss extra fina för er med sexiga maskerad kostymer! Heta fantasier och härliga upplevelser utlovas!

Heta fantasier

Att vara någons fantasi

Om man nu inte jobbar på Strippklubb så är Halloween ett perfekt tillfälle att visa upp sig i läckra underkläder och en  sexig outfit. Jag är övertygad om att det finns ett bekräftelsebehov hos de flesta utav oss, en önskan att bli åtrådd, en dröm att vara någons fantasi. Sexiga fantasier har vi alla, vissa hetare än andra 😉 Något vi kanske går igång på att förverkliga, andra vill vi behålla för oss själva och låta dem vara just fantasier.

Heta fantasier

Sexfantasier

Fantasier är viktigt, det är kul och nödvändigt! Jag älskar sexfantasier! Så många gånger de har fått mig till fantastiska orgasmer när jag haft sex med mig själv! Hur många har inte fantiserat om att ha sex med någon vi inte känner? Skapat en illusion i vårat huvud om hur den personen är i sängen, första gången man har sex, kanske någon som det faktiskt kommer att ske med, eller någon vi vet, enbart får vara vår egen sexfantasi. Fantasier får sticka ut precis hur mycket som helst! Ingen annan behöver få veta, om du inte går igång lika hårt på att få berätta vad du fantiserar om 😉

Heta fantasier

En fördomsfri miljö

Många har förutfattade meningar om strippklubbar, vilka som valt detta som ”yrke” och vilka som besöker en strippklubb. Låt mig slå hål på myten om strippan som blivit våldtagen, haft en tuff barndom och har stora ”daddy issues”. Visst finns hon, precis som på vilken arbetsplats som helst. Låt mig få berätta att den ”typiska strippklubbsgästen” är precis vem som helst. I alla åldrar, från alla yrken. Någon som vill unna sig en stunds njutning genom att se en sexig show, samtidigt som den dricker en öl med sin kollega eller bästa vän. Kanske någon som vill förverkliga en fantasi. Kom hit med ett öppet sinne, vi har alla fantasier, och vi njuter av olika saker. Våga kliva in i en fördomsfri miljö med sexiga artister som älskar att visa upp sig och bjuda på en het show!

Heta fantasier

Nattklubbarna har öppnat upp, och vi fortsätter att hålla öppet alla veckans kvällar och nätter mellan 20:00-05:00. Njut av lekfulla Desse i detta inlägg! Hoppas vi ses snart!

Puss Kenzie