Nyfikenheten kring striptease

Hur var ert första besök på en strippklubb? Vad hade ni för förväntningar? Förutfattade meningar? Var det här i Sverige, i Stockholm? Utomlands? Och hur mycket skilde sig den första upplevelsen mot hur ni hade föreställt er det? Frågorna är många liksom frågorna vi som jobbar här, får ifrån många som besöker oss. Nyfikenheten kring Striptease. Hur hamnade du här? Vad gör en tjej som du här? Hur mycket tjänar du? Undrar egentligen om det finns något annat jobb som väcker en sådan nyfikenhet? Eller förutfattade meningar. För det här har jag skrivit om förr, kanske är det ett av de äldsta jobben, ändå skapar det än idag både debatter och heta diskussioner om detta är något som ska få finnas. Förmodligen brist på kunskap, kanske svartsjuka/avundsjuka och givetvis dessa förutfattade meningar att det är något som skulle göras under tvång. 

Striptease ska väcka känslor!

Jag älskar striptease! Jag tycker det är vackert och har alltid förundrats över hur vackra människor blir när de dansar. Hur ett självförtroende tas vid och kan hänföra så många. Beundransvärt.

Ibland har vi nya tjejer som efter en stund väljer att sluta när de inser att det inte är något som passar dem. För det passar inte alla, långt ifrån. Precis som många  väljer att inte jobba på gym, matbutik, bank eller annat. Fantastiskt att vi alla är så olika tycker jag, olikheter gör oss intressanta. Det skapar dynamik, och det behövs! Samhället skulle inte fungera om vi alla tänkte lika och var på samma sätt. 

Har ni sett filmen Hustlers med Jennifer Lopez? Eller Magic Mike med Channing Tatum? Stora filmer  där man inte kan annat än förundras över hur de dansar och bjuder på en show! Det är vad striptease är! Det är show! Det ska väcka känslor, vi ska få tillåta oss att både känns och njuta! 

Förutfattade meningar 

Det är svårt att inte gilla striptease! Det fungerar såklart olika på olika klubbar, i olika länder och städer. Jämför jag Club KINO med exempelvis de få klubbar jag varit på utomlands så tycker jag att vi är bäst! 🙂 Jag tror aldrig att intresset för striptease och strippklubbar kommer dö ut. Spänningen och mystiken runt om kommer alltid att locka både män och kvinnor! Nyfikenheten på dem som vågar, frestelsen in i ”den förbjudna världen”. De förutfattade meningarna om oss som jobbar med det, och även för de som besöker och betalar för det är inget annat än okunskap.

Söndagsångest?

Denna gång fick jag möjlighet att fota underbara Carolina! Blir så glad när tjejerna vill vara med på bild! Älskar att få fota dessa sjukt sexiga tjejer och extra kul är det när man får kommentaren – ”Wow är det där jag? Vad duktig du är på att fota!” Nej, det är vi som har otroligt vackra tjejer! Många  frågar varför vi inte har fler bilder på de som jobbar här, men man måste också respektera att många inte vill synas. Mycket på grund av just Förutfattade meningar. För hur mycket vi än står för vad vi gör och älskar vårt jobb, så finns det kanske familj, vänner och andra arbetsgivare som inte förstår. Tyvärr. Fortfarande år 2020…

Det finns många som går till sitt arbete varje dag och med söndagsångest för att de studerat i fem eller sju år och känner sig tvingade att jobba med det de lagt så mycket tid och pengar på. Otroligt synd! För mig är det så mycket viktigare att trivas med vad jag gör, arbetet är en stor del av ens liv där vi spenderar mycket tid, så vilket slöseri med tid att göra något man längtar bort ifrån! Så Förutfattade meningar eller ej, på Club KINO  jobbar ingen under tvång! Kom och njut av live Striptease och träffa våra fantastiskt fina tjejer! 

Pussar Kenzie