Förälskad i sexet!
Tillbakablick
Tillbakablick

Förälskad i sexet! 

Tänk att två utav våra sommarmånader redan passerat! Augusti är här och snart börjar folk komma tillbaka från semestrarna, skolorna startar och gymmet fylls på mer och mer. Även om det känns som att sommaren kommer att hålla i sig så går det fort! Det gäller att njuta så länge man kan och har möjlighet! Nätterna är varma, luften står still och man svettas nästan fastän man har minimalt med kläder på sig! Sommaren 2018 blir svår att glömma!

Det är skillnad på sex och sex

Ja dessa nätter kan verkligen göras oförglömliga…För ett par kvällar sedan fick jag ett samtal. Det ledde till en natt med sexet man aldrig glömmer. För det är skillnad på sex och sex. Man kan ha sex, sex är alltid skönt och något vi behöver för att  må bra! Man kan ha bra sex och så kan man ha helt fantastiskt sex! Det handlar om kemi, att våga släppa på alla hämningar och att lita på personen man har sex med.

Det var ett tag sedan vi sågs, men det är också det som jag gillar. Hur ofta/sällan vi än får till tiden att ses så älskar jag varje minut med honom. Han får mig förälskad. Förälskad i sexet! Vi öppnade en flaska vin och satte oss på balkongen. Ljummet ute, ändå så kan vi inte hålla oss långt ifrån varann. Med händer och fingrar som drar över armen, låret och nacken börjar förspelet sakta tills det inte går att vänta längre. Det är sexet jag blir förälskad i, och som inte går att motstå. Det självklara när man helt enkelt matchar varandra. Jag vet precis vad han går igång på och tycker om. Älskar hur man kan tända en annan människa till max!

Våga vara självisk

Jag njuter alltid av sex, jag älskar sex. Men det är som sagt skillnad på sex och sex. Visst beror det på kemi för att hitta just det där när man blir helt förälskad i sexet! Men det handlar också om tryggheten i sig själv, att veta vad man tycker om för att få den andra att njuta. Att våga utforska sig själv och att vara självisk.

Nog talat om sex 😉 Men om ni gillar att prata lite snusk och härligheter kan ni alltid komma hit och viska i mitt öra 😉 Kanske ska vi bada lite i vår härliga jacuzzi som jag fick fota Nina i i början på kvällen 😉 Club KINO har massor av sexiga flickor för att just DU som gäst ska få möjligheten att njuta av ditt besök här hos oss! Kom redan ikväll! 🙂

Pussar Kenzie 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen