Är det bara jag eller tycker ni också att det kan vara riktigt kämpigt att uttrycka sig? Måste erkänna att detta var bland det sämsta som jag har skrivit! Ändå hade jag så många tankar och ideér i mitt huvud som jag ville få ner i ord! Jag beundrar människor som kan uttrycka sig! Ni vet dessa individer som kan konsten att omvandla tankar till ord? Bland annat är det författare som genom att skriva eller prata drar en med sig i en helt ny värld! De kan skildra händelseförlopp, beskriva platser, människor med litterära hjälpmedel på ett sådant sätt att det blir till en verklighet! Snacka om skicklighet och kunskap? Det enligt mig är riktigt beundransvärt! Det finns även alltid en kompis i gänget som kan få allas blickar och öron genom att berätta något! Så skulle jag att alla mina blogg inlägg var!

Att omvandla tankar till ord

Att omvandla tankar till ord

Som sagt så är jag riktigt missnöjd med mitt förra inlägg och så blir det ibland! Tror att det är en kombination av trötthet och att vi har haft fullt upp på klubben! Det blir svårt att samla ihop tankarna och försöka formulera dem när vi har gäster, jag går ner på privatrum, dansar, tjejerna kommer och umgås. Blir så lätt att jag tappar tråden och slutligen så orkar jag helt enkelt inte ens skriva in på småtimmarna! Vilken tur att jag har bilderna som blir min räddning! Jag ville verkligen få ner alla mina känslor av gemenskap och kärlek till mina kollegor, jag ville skildra hur det är att sminka sig i början av natten, hur det ser ut, luktar, låter men det gick inte! Viktigaste är ändå att jag bär dessa känslor inom mig och att alla tjejer på Kino vet hur jag känner!

Att omvandla tankar till ord

I väntan på min taxi

Det här specifika inlägget kommer att läggas upp om ungefär en vecka, men nu är det tisdag den 24:e! Tänkte att jag skriver något redan hemma i Sverige så att jag slipper ta med mig min laptop på semestern och tänka på jobbet! Jag vill spendera en vecka där jag lever i nuet, en dag i taget, låter hela min kropp att njuta! Jag vill känna varje solkyss på min hud, varje sandkorn mellan mina tår, höra varje ljud havet, vinden… Jag vill ge 100% av min uppmärksamhet till mitt resesällskap! För att när jag är tillbaka på Kino nästa onsdag då är det en fulladdad Lexie med bredaste leendet och härligaste brännan! Taxin kommer förresten om 3 timmar och jag har fortfarande inte sovit! Det får bli champagne frukost på Arlanda och fyllesömn på flyget! Finns inget bättre! Innan vi drar ska jag hinna duscha och fixa det sista!

Att omvandla tankar till ord

Semesterbilder

Jag bjuder på lite mer privata bilder till inlägget, alla är på mig från senaste två åren, från olika resor och även härliga sommardagar hemma i Stockholm! Att omvandla tankar till ord må vara en svår sak att behärska! Jag gör mitt bästa för er skull! Tro det eller ej så vill jag dela med mig av mitt inre värld och ge er bästa möjliga inblicken till hur det är på Club Kino! Inte alltid lätt det heller utan att inkräkta i tjejernas privata! Ni vet, vissa av oss är mer öppna och andra lite mindre! Det får man respektera och hoppas att yrket ”strippa” inte kommer att höja ett enda bryn i framtiden och inte heller väcka en enda fördom! Trots allt är det ett vackert, svårt och spännande yrke som är minst lika svårt som att omvandla tankar till ord!

Att omvandla tankar till ord

Alla minnen

Vet ni? Idag när jag kollade på alla gamla bilder började jag att sakna mitt långa hår! Ska påbörja ett projekt som heter ”spara ut håret”, som kommer att ta några år och skapa en hel del frustration! Utväxt är det värsta som finns när man blonderar håret men ska hårkvalitén bli bra måste man stå ut!

Ja mina kära läsare det är dags att lämna er men vi ses om några dagar! Jag är tillbaka på klubben den 1:a augusti och hoppas på många kära återseenden! Ska inte ljuga att jag kommer att ha saknat scenen och kommer att vilja visa upp mig så mycket som möjligt!

Puss på er,

Lex

Att omvandla tankar till ord