Hur har ni haft det i tropikerna? Jag har svettats flera veckor i rad! Spelar absolut ingen roll om jag rör på mig eller är helt still! Blöt 24/7 😉 I lördags när jag kom ut från jobbet regnade det! Sååååååå himla skönt, ja i 5 minuter iallafall. Resten av vägen hem frös jag bokstavligen arslet av mig i mina korta shorts och kort topp till och började sakna värmen! Man vill ju inte klaga på värmen då sommaren är så fantastisk i år! Har ni förresten märkt att det är många tjejer som går runt i badtofflor på stan? Det har jag iallafall. Finns även tjejer som kommer till jobbet i badtofflor! Måste vara så himla skönt!

sex och strippor

Badtofflor och dans

Det är så himla mycket kärlek inne i våra omklädningsrum! Det är trots allt när vi gör oss i ordning och byter om för att gå hem som vi tjejer är samlade och har tid att umgås! Oftast så har vi en genomgång om hur natten har varit eller hur vi hoppas att den blir! Det är mycket skratt och skämt och närhet! Mest är vi riktigt riktigt barnsliga när vi gör oss i ordning, eller vissa av oss iallafall! Till exempel jag som verkligen blir som jag umgås! Kan inte låta bli att känna mig som en 18 åring och släppa alla hämningar! Vissa kvällar är det en allvarligare ton, om det är någon av tjejerna som är ledsen, arg eller inte mår helt 100! Då gör vi allt för att höja stämningen! Kan vara så att vi bara dansar i våra badtofflor eller pratar ut eller bara kramas! Allt för att få varandra och må bättre!

 

sex och strippor

Semester

Inatt är det min sista natt på jobbet för på tisdag drar jag på en veckas semester! Kanske lite dumt att åka utomlands när vädret är precis lika bra här hemma! Jag vet med mig själv att om jag befinner mig i Stockholm så kommer jag garanterat inte kunna hålla mig från klubben! 🙂 Semester och vila behöver jag lite då och då för att vara min bästa version för er skull! Jag skippar badtofflor och kör barfota!

Ha det härligt här hemma om vi inte ses inatt!

Puss Lex