Hej alla kära läsare! Jag är tillbaka från min vecka i solen och gud vad skönt jag har haft det! Har varit tillbaka sedan i tisdags, då jag även jobbade! Roligt nog var jag glatt ovetande om det och fick riktigt bråttom in till stan! Hann lagom till de första gästerna började komma in…Vet ni vad som hände i fredags? Ett Club Kino fenomen som är vanligt bland oss som har jobbat här länge. Ibland kan jag helt från ingenstans komma att tänka på en specifik stammis, oftast någon som besöker oss oregelbundet och ibland inte alls på några år. Det kan gå några timmar eller en dag och så dyker den gästen upp! Hur är det möjligt? Kan det handla om telepati eller finns det någon annan förklaring?

Ett Club Kino fenomen

Första gångerna som det hände kändes det mer som en rolig tillfällighet! Numera får jag gåshud varje gång det händer! Som sagt är jag inte den enda bland personalen som har upplevt detta! Alltså är det ett Club Kino fenomen! På fredagen tänkte jag på en av mina stammisar som jag inte har sett på några år! Vem tror ni är vår första gäst på lördagen? Jag blev helt häpen när jag såg honom sittandes i fåtöljen och riktigt glad! Jag har skrivit det förut att många av våra gäster har jag känt i flera år! Det gör att många av er känns som mina kompisar!

Telepati eller mer?

Kan det handla om att vi utvecklar något sorts band med er gäster? Det hela blir inte endast lustfyllt och sexuellt utan meningsfullt och på en djupare nivå? Telepati och förmågan att prata med tankarna har jag ofta velat ha. Tänk om varje människa har en gnutta av den förmågan utan att veta om det? Skulle vara fantastiskt! Att kunna läsa andras tankar vore också riktigt praktiskt, skulle eventuellt kunna lösa massa onödiga konflikter! Fast om jag fick välja en övernaturlig förmåga att ha, skulle jag allra helst vilja behärska teleportering!

Helt sjukt

Alltså allt ovan satt jag och skrev igår tills P stod i kassan! Sjukaste av allt är att jag faktiskt har tänkt på honom med! På tal om igår natt så var det en fantastisk natt! För det första så jobbade Melina och vi har inte träffats på två veckor! I bästis tid är det flera år, dessutom har inte hon haft mottagning i två dygn innan dess! Jäklar vad man saknar varandra då! För det andra kom P och förgyllde vår natt! Det var vi tre i många timmars sällskap, kunde inte ha blivit bättre! När vi precis blev klara kom det en till stammis som jag har tänkt på under helgen och även han valde att hänga med mig och Melina.

Några dagars ledighet

Ett Club Kino fenomen får det heta för tillfället men jag hoppas att man kan få bättre förklaring på det någon gång i framtiden! Nu vet ni, jag och andra anställda på Kino, vi tänker på er även när vi inte är på jobbet! Nu är jag ledig tills på torsdag om jag kan hålla mig från ett extra pass på onsdag! Kan vara skönt att ladda batterierna inför helgen!

In och läs Kenzies senaste inlägg, älskar det och kan relatera helt och hållet!

Puss, Lex