Fäbodjäntan och jag.

Fäbodjäntan – en av de första porrfilmer jag såg. Jag hittade den på min grannes vind då jag var 12 år. Jag och grannpojken, som var i samma ålder som jag, brukade vara där uppe och hångla och läsa tidningar. Vi hittade hans pappas gömda låda med porrfilmer och vi blev båda väldigt nyfikna på vad det kunde vara för något. Vi vågade bara ta med oss en av filmerna och det blev just precis Fäbodjäntan. Bara av en slump.

Vi satt tysta som möss med blossande kinder och han gned sig frenetiskt på byxorna (förmodligen för att gömma sitt bultande stånd) Jag kände hur det blev varmt och vått i trosorna och mina kinder blev ännu mer röda. Vi var helt nya inom området och hade aldrig riktigt experimenterat med sex, vi hade bara kommit så långt som att kyssas med tungan. Dessa känslor och lustar var helt nya för oss. Och, vi tyckte om det.

Jag tror nog att de flesta sett filmen, eller så vet de vad den handlar om. Den har ju kommit att bli en riktig kultfilm och en film som inte måste ligga gömd i en låda utan mycket väl kan stå i en filmhylla hemma. Den mest omtalade  scenen är onaniscenen där det onaneras med en falukorv. Det var just denna scen som fick mig att älska denna film. Jag blev riktigt sugen på att ha något stort i mig. Även om det fick vänta några år så fanns drömmen om den stora korven där.

 

fäbodjäntan

Efter att ha upptäckt porrens värld hade jag och grannpojken som rutin att se en ny film varje fredag. Inlåsta på hans rum. Pappans gömma var stor så detta pågick under en väldigt lång tid och han hade även fler klassiker så som Kärleksön och Ridskolan.

Hur var ditt första möte med Fäbodjäntan?

XOXO

Sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen