Mat och sex – det absolut bästa jag vet. Så, varför inte kombinera dem? Visste ni att viss mat ger dig lust? Alltså gör dig kåt. Här kommer en lista på mat som gör dig upphetsad, så du vet vad du ska bjuda din partner på när du är sugen på skönt sex.

Skaldjur till exempel, något som jag fullkomligt älskar, ökar utsöndringen av  kvinnors könssaft (vaginalsekret är det korrekta ordet men det låter inte ett dugg sexigt enligt mig) och gör oss alltså våtare. Det triggar dessutom testosteronet hos män.

Mörk choklad frigör ämnen i kroppen som gör att du både blir pigg och kåt. Perfekt då man orkar och vill ligga hela natten. Även perfekt för mig som kan äta flera chokladkakor i veckan. Choklad är min stora passion i livet. Det kanske är därför jag så ofta är horny?

Kaffe innehåller ju som vi alla vet koffein. Vad vi däremot kanske inte vet är att koffein innehåller dopamin som ökar glädjen och lusten. Välj gärna ett ekologiskt kaffe så slipper kroppen gifter.

Nötter innehåller det viktiga ämnet L-arginin som är en aminosyra och som är viktig för vår erektion. Både hos män och kvinnor. L-arginin finns även i frön, kött och fisk.

Frukt och då speciellt vattenrika frukter som melon, mango, ananas, jordgubbar och smultron är lusthöjande. En fruktsallad om dagen alltså.

Parmesanost gör att ni orkar ligga länge. Detta tack vare ämnet Fenalynin, som även finns i bland annat krabba, jordnötter, bacon och kycklingbröst.

Vad ska man då inte äta? Skräpmat gör varken kroppen eller lusten gott. Skippa därför junk food och halv- och helfabrikat. Väl fredagsmys med omsorg alltså. Frossa i nötter, choklad, skumpa  och ostar istället för chips, pizza och Coca Cola.

Nu vet nu vilken mat som kåtar upp och vad ni kan frossa i för att få bättre sex!

 

mat som kåtar upp

XOXO

Sandy