En skön kväll
en skön kväll
en skön kväll

Vad innebär en skön kväll för dig. Är det chips och godis, mysbyxor och en film eller fotboll på tv? Eller är en skön kväll en kväll på gymmet där du gör av med energi, fyller på med endorfiner och får kroppen att må bra? Eller, tycker du att det är en kväll ute på restaurang, med vänner eller en partner? En god middag och några glas vin?!

Det finns många olika sätt att njuta och ha det skönt på.

Så här när mörkret gör sig påmint och det börjar bli kallare kan en skön kväll spenderas här på Club KINO. Med varma, erotiska och sensuella tjejer som är här, bara för din skull. Som Kenzie skrev tidigare så har vi en massa nya tjejer här på KINO. De är så taggade att träffa alla er män. Både stammisar och nya gäster. Nya strippor är bland det bästa som finns. De har en sådant sug efter att få dig att njuta.

en skön kväll

Alla strippor är fantastiska men de nya är det något speciellt med. Ungefär som att rida in en ny häst – det är vilt, det är hett och det är spännande 😉

Suktar du efter någon av dina ”gamla” favoriter är du självklart välkommen att ha en skön kväll tillsammans med dem.

Min sköna kväll består antingen av att jobba och träffa er eller en myskväll hemma i soffan. i mjukisar och håret uppsatt i en slarvig tofs. Jag tittar på någon tjejfilm på Netflix och äter en massa chips. Kanske onanerar jag lite innan jag somnar. Man sover så gott efter en skön orgasm.

I kväll måste jag dock städa och tvätta kläder. Det är så tråkigt men det måste ju göras. Jag hoppas att din kväll blir roligare och skönare än min 😉 Kanske spenderar du den på Club KINO?

XOXO

Sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen