Både förra helgen och hela denna vecka har hittills bjudit på en hel del glada herrar som varit på härligt festhumör! Där vi har fått äran att (förhoppningsvis) ge ett aningen festligare avslut på en natt!

För trots att semestrarna är över så betyder det ofta att det är dags för aw med kollegorna! Och om man då inte riktigt vill gå hem när småtimmarna börjar smyga sig på är det skönt att veta att det alltid finns ett ställe man kan besöka. Här på Club KINO har det ingen betydelse om det är självaste julafton, en fredag eller söndag. Vi har öppet varje kväll kl 21:00-07:00, just för att DU ska ha möjligheten till en mer spännande vardag! Att inte alltid följa mönstret att sova, jobba, träna äta. Repeat. Många trivs och vill ha det så. Andra behöver något….mer. Jag trivs med rutiner, men jag älskar också att få göra sådant som inte alltid är  planerat. Att hastigt ta ett beslut om en resa, följa med på ett event/en fest, eller kanske ett annat spännande äventyr mitt i natten? 😉 Just de där nattliga äventyren har ju en förmåga att bli riktigt trevliga… 😉

 

 

Mer spänning i vardagen!

Så – en dag kvar av augusti. Hur ska Du avsluta denna månad? Och hur ska du påbörja september? När vi åker utomlands brukar vi ha en förmåga att kunna ” släppa loss”, känna oss lite friare och kanske hittar vi på sådant vi ”aldrig” skulle tänka oss att göra hemma. Kanske är det därför du ska besöka oss? Gör vardagen lite mer spännande, kom hit och träffa oss i helgen, eller varför inte på söndag eller måndag?

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är många utav våra tjejer tillbaka ifrån sina semestrar, och vi har en hel del nya snyggingar som bara väntar på ditt besök!

Nina fick följa med mig och fota lite tidigare under kvällen – kanske är hon din favorit? 🙂

Puss! Kenzie