Ännu en helg med partyglada herrar! Volbeat, fotboll och annat såg till att det fanns folk på stan denna helg och några av våra sexiga tjejer var såklart ute en sväng med de gyllene kuverten! 😉 Kanske var du en av de lyckliga som sprang på dem?

Nu har hösten börjat på på riktigt, och jag tar emot den med öppna armar! Älskar hösten! Tänd ljus, byt ut rosé vinet till rödvin. Att laga middag tillsammans med en snygg man (eller låta honom laga middagen medan jag ser på 😉 ) Otroligt sexigt med män som kan laga mat faktiskt…Det krävs ju att man är duktig med händerna och det säger ju en del om hur han är i sängen 😉 Finns det en öppen spis är det ett stort plus! Tänker mig de där tv-scenerna som utspelar sig med hett sex framför en brasa. Faktiskt inte provat! Kanske måste planera in en weekend tillsammans med någon till kylan där man hyr en stuga där den möjligheten finns! Att komma in ifrån en långpromenad, frusen, ta ett bad och lägga sig framför brasan. Plocka fram en härlig massageolja som doftar choklad….Sätta mig  gränsle över honom helt naken, låta mina händer glida över varenda muskel…

  Det är viktigt att ha något att se fram emot!

Vad ser du fram emot denna höst? Kanske borde du komma hit och uppleva en härlig nakenmassage? Eller kanske är det du som ger mig en? 😉 Tanken på dina händer som masserar min sköna kropp efter att jag har gett dig en privat lapdance där jag dansat av mig vartenda plagg…

Så- se till att inte vänta för länge! Upplev en utav de bästa kvällarna tillsammans med någon av våra heta tjejer! Skäm bort dig själv lite extra, kom hit för att uppleva spänningen, erotiken, dansen, tjejerna,  kropparna, flirtandet Allt som en riktigt bra strippklubb har att erbjuda!

Puss & Kram Kenzie