En annorlunda upplevelse!

Minusgrader ute och vi är i mitten utav april! Tur att man jobbar hela helgen – går knappast miste om det sköna aprilvädret! 😉 Många flyr stan över sådana här långledigheter- Hoppas att ni som är kvar i stan besöker oss! Träffa familjen först och avsluta kvällen/natten här!  En annorlunda upplevelse såhär i påsktider? 😉

Jag är ju som ni kanske vet en utav de som föredrar att gå emot normen, som tycker att man ska göra sådant man mår bra utav och inte bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker! Livet blir lätt väldigt inrutat ändå och särskilt här i Sverige har vi en förmåga att vara rädda för att sticka ut. Så att hänga med massa snygga girls som springer omkring halvnakna nätterna igenom är väl en utmärkt ide att spendera denna lediga helg på?

Öppet som vanligt varje dag 21:00-07:00 även dessa dagar så kom in och hälsa på alla våra flickor klädda som sexiga små bunnies! 😉

En gäst som besökte oss häromnatten berättade för mig att han aldrig tidigare besökt en strippklubb, men att det var en punkt i hans ”bucket list” som han nu ville pricka av! Han kom ifrån Norge och hade hört talas om oss vilket alltid är ett bra betyg! Det jag kom att tänka på är att jag själv inte har någon så kallad bucket list men det borde bli att besöka en strippklubb varje gång jag åker till ett annat land på semester! Det fungerar ju väldigt olika på olika ställen och såklart i olika länder! Mitt nästa mål är att ta mig till Amsterdam! Ett ställe jag länge velat besöka! Är det något jag är riktigt nyfiken på så är det deras kända Swingers partyn!

En annorlunda upplevelse helt enkelt – Älskar tanken! 😉 

Får se till att åka dit med en het man som sällskap! Gå ut och hetsa upp varandra ordentligt innan man kommer hem till hotellet för att sedan tillbringa halva morgonen med hett sex, sova och sedan ta sig ut i natten igen..

Barcelona står också högt på listan – men dit vill jag nog dra med ett gäng sexiga brudar för att erövra stan…;)

Kanske ses du och jag redan inatt? Puss!

Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen