När jag var tonåring älskade jag att ringa Heta Linjen. Kommer ni ihåg vad det var? En gemensam linje för alla kåta människor. Jag och mina tjejkompisar smög ner till vaktmästarens kontor och ringde från hans telefon, varje rast. Alltid var det någon upphetsad man som blev intresserad av oss. Vi fnittrade och sa snuskiga saker och vi kunde höra hur han blev mer och mer upphetsad.

Det pirrade självklart även i våra trosor och vi blev nästan beroende av Heta Linjen. Efter ett tag var det det enda jag gjorde – att ligga hemma och smeka mig själv till män som stönade på andra sidan luren. Det fortsatte faktiskt nästan upp i vuxen ålder och jag ringer fortfarande så kallade ”hot lines” titt på tätt men idag kan man prata ostört på en linje.

Jag blev faktiskt så beroende av telefonsex att jag öppnade en egen telefonlinje. Det var helt amazing! Jag fick egna ”stammisar” som ringde flera dagar i veckan. De blev som vänner. Jag kallade dem mina KKs. Ni vet vad det betyder va? 😉 Jag lärde mig vad de tyckte om och tände på och de fick lära känna mig och min sexuella lust. Det är riktigt häftigt att kunna göra någon upphetsad genom att bara prata med dem. Då jag njöt av det på riktigt så var de flesta av mina ”telefon-orgasmer” riktiga de också.

Jag fantiserade ofta om att jag mötte ”mina” män i verkligheten och alla snuskiga saker de skulle göra med mig då. Ibland ringde även kvinnor, det vare extra hett! De var ofta lite mer mjuka och sensuella i sina önskemål men en del var riktigt hard core och ville att jag skulle vara riktigt kinky när jag pratade med dem. Beskriva hur jag band dem hårt och piska dem….

Åh, nu saknar jag min heta linje. Jag kanske borde starta upp den igen? Skulle ni ringa mig? 😉

XOXO

Sandy