Jag har kommit på att jag inte ens reflekterar över att jag spenderar min tid med helt nakna tjejer varje arbetspass. Jag har liksom inte reflekterat över att det inte egentligen är ”normalt” eller, för att välja ett bättre ord, inte är enligt normen. Jag är så van men det och för mig är det den mest naturliga sak i världen. Det är en del av mitt liv. Och, jag älskar ju nakna tjejer så även om jag inte tänker på det så tänder jag ju på det, självklart. Men, det är en helt annat historia.

nakna tjejer

När jag tänker efter så skulle jag nog få panik av att jobba på ett ställe där alla hade kläder på sig. Fy så stelt och tråkigt. Om det inte var sexiga kostymer vill säga. Ni vet en tight pennkjol, en åtsittande blus och en figursydd kavaj. Och ovanpå det ett par riktigt höga och slampiga klackar. Men, det kanske bara är i porrfilmer de klär sig så? Jag kanske är så ”jobb-skadad” att jag tror att alla spelar på sin sexualitet och sexighet?

nakna tjejer 2

Om jag nu jobbade på ett kontor där kostym var ett måste skulle jag i alla fall klä mig så varje dag. Och självklart skulle jag ha en het chef som blev otroligt upphetsad varje gång han såg mig i den tighta kostymen. Han skulle kalla in mig till sitt rum, flera gånger om dagen, och vi skulle ha sex på hans skrivbord, jag skulle ge honom oralsex under bordet och vi skulle även ses för snabbisar inne i kapprummet. mest för att vi skulle kunna bli påkomna där. Åh, nu vill jag ju nästan jobba på kontor.

Eller nej, jag älskar ju mitt jobb med alla nakna tjejer och alla män som kommer och förgyller våra arbetspass.

Jag skulle inte byta ut det mot något i världen.

För visst ser det härligt ut?

XOXO

Sandy