Dirty Dancing

En av mina favoritfilmer är Dirty Dancing. Inte på grund av, som man kanske kan tro, Patrick Swayze med sin coola skinnpaj och tuffa Bad Boy-attityd utan dansen. De sensuella och heta danserna där det nästan ser ut som att de har sex på dansgolvet. De svettas, de juckar, de hånglar, de bits i halsen och tillsammans med den sexiga musiken är det nästan som en enda stor orgie. En dans-orgie. Så himla sexigt!

Dirty Dancing är passionerade latinamerikanska rytmer som inte lämnar någon oberörd.

När jag dansar runt stången rör jag mig alltid till de rytmerna. De får igång hela höftpartiet och det kittlas lite i musen, så skönt! Jag ser på männen att de tycker om när jag rör mig så sensuellt och det tänder mig.

dirty dancing

Jag har märkt att jag alltid rör mig sensuellt, även när jag inte dansar. När jag går till tunnelbanan, när jag duschar, när jag lagar mat – ja, jag rör mig alltid med svängande höfter och guppande rumpa. 😉 Det är som att dansen är en del av mig, alltid.

Precis som att jobbet här på Club KINO är en del av mig. Jag går, andas och lever för striptease och poledancing. Jag tittar alltid på män (och kvinnor) ute och föreställer mig hur det skulle vara att ge han eller henne en lapdance. Eller hur det skulle kännas att ligga och mysa i en varm jacuzzi med dem. Ibland när jag ser en riktigt het man önskar fantiserar jag om att han kommer till klubben och vad vi skulle göra om han följde med mig ner på privatrum. Det är våta och härliga fantasier.

Är jag på ett riktigt snuskigt humör handlar fantasierna om vårt Kinky-rum där det är en salig blandning av lack, läder, piskor och handbojor.

Så, snyggingen med skägg, Ray Ban-brillor, blå jeans och svarta adidas-sneakers som jag såg på gröna linjen i morse – jag hoppas att du kommer hit och tar mig med storm och passion snart för mina fantasier om dig håller på att bli allt för våta. 😉

XOXO

Sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen