Vilken mysig helg vi haft här på Club KINO. Det märks att folk börjat jobba igen och är tillbaka i stan. Det är lite mer människor på tunnelbanan både när jag åker till och från jobbet och restaurangerna här i Vasastan har öppnat igen. Stadsdelen börjar sakta men säkert vakna till liv igen.

Det har varit lite mindre turister men många kända ansikten har dykt upp både fredag, lördag och söndag och det gillar vi. Vi tycker om att ni besöker oss ofta och blir en del av vårt gäng. Vi får våra ”stammisar” att alltid känna sig välkomna, omhändertagna och underhållna. Framför allt underhållna, och upphetsade.

Det finns till och med killar/män som kommer för att de är tända på tjejen som sitter ute i kassan 😉

mysig helg

Det är riktigt kul när våra grannar kommer på besök. Män om jobbar här runt omkring och som vi träffar när vi till exempel köper mat eller fikar. Mer sånt, tycker vi! Det känns nästan som har har ett litet community här i Vasastan.

Själv har jag haft en mysig helg både på jobbet och hemma. Jag har nämligen dejtat en kille som pluggar till massör. Och vilka händer han har! Starka och manliga. Jag har fått all slags massage du kan tänka dig. Både välgörande och erotiska sådana. Mmm, så skönt! Känner mig helt avslappnad nu och redo för en lång men kul jobbvecka.

Nästa helg skulle det vara härligt att träffa någon som kan baka – jag älskar ju sötsaker. Ha en massa sex, sova en liten stund och vakna upp till en smarrig kladdkaka med grädde. Och så lite mer sex efter det. Kanske skulle jag låta honom koka en krämig kolasås som jag sen ringlar på hans kropp och slickar av?

Vill du göra min nästa helg till en riktigt mysig helg?

XOXO

Sandy