I morse på väg hem ifrån jobbet märktes det att semestrarna är över! Fullt med folk på tunnelbanan och det kändes aningen kyligare i luften. Nästan lite höst känsla.. Jag gillar ju början på hösten, precis övergången sensommaren/höst. Vet inte om det är känslan av en nystart från när man gick i skolan och  allt började om på nytt. Man har en sommar bakom sig med massor av härliga minnen som gör att ansiktet spricker upp i ett leende när de gör sig påminda!

Hoppas att du som gäst här hos oss har flertalet härliga minnen om du besökt oss i sommar! Än är den faktiskt inte över- vi är i mitten av augusti och vi har många nätter kvar innan vi på riktigt kan säga att sommaren är passé! Och även när den är över finns vi kvar här på Club KINO! Men- tanken är att vi ska förgylla de dagar på just Din sommar som är kvar! Kanske har du en vän som ska gifta sig eller fyller år? Missa inte att ni kan boka privat svensexa eller fest hos oss med några av våra sköna tjejer! Här är ni i fokus och det blir en eftermiddag eller kväll att minnas för livet! Vad vill ni hitta på för spännande? Kanske har ni några speciella önskemål för er vän? Ska han bli omhändertagen av en het konstapel? Eller en tur ned i kinky rummet? Kanske skulle han njuta mest av att se två av våra tjejer ta hand om varann? 😉 Tro mig- Ni kommer inte att bli besvikna!  😉

 

Själv hoppas jag fortfarande på några riktigt heta sommardagar att spendera vid vattnet, bada naken i någon vik och dricka mängder av champagne!

Här på klubben vill jag ha hit några riktigt heta, partysugna män att få ta hand om…

Någon att ge En spännande natt helt enkelt! 

Pussar! Kenzie