Den typiska Kino gästen?

Eftersom hela Sverige sitter som på nålar i skrivandets stund gällande valet, tänkte jag passa på att skriva om något mer lättsamt och få er på andra tankar 😉

Vi lämnar en helg med ständig dans bakom oss. Festglada män i alla åldrar, från arton till åttio! Ofta får jag frågan: Vem är ”Den typiska Kino gästen?”  Lustig fråga, då jag upplever att precis vem som helst kan komma hit, och faktisk kommer hit! Oavsett ålder, så väljer många att besöka Club KINO. På senaste tiden har vi haft otroligt mycket turister från världens alla hörn. Också mycket återkommande turister, som varit här förut och väljer att komma tillbaka när de besöker Stockholm igen! Kul och ett bra betyg! 🙂 Flera utav våra stamgäster har faktiskt följt med sedan ”Royal tiden” . (En gång i tiden hade vi nämligen två klubbar, Club KINO och Cabaret Royal)

Den typiska strippan? 

För bara en vecka sedan satt jag på min balkong med ett glas vin, hotpants och tröja. Klockan var efter tio på kvällen och jag njöt av att det fortfarande var varmt i luften. En vecka senare var filten ett måste! Tiden. Lustigt hur snabbt det går, innan min tid på Club KINO fanns det ”bås”. Man kunde betala en peng för att gå ned en trappa, se en film och ägna sig åt…..sig själv 😉 Mmm har Den typiska ”Kino gästen” förändrats genom åren? Jag tror att många har väldigt förutfattade meningar om vilka som besöker strippklubbar, precis som om vi vänder på på frågan, vem är ”den typiska strippan?” Kanske finns det ännu mer förutfattade meningar där?

Medvetna om vad män åtrår

Så vem är hon? Tillhör man en utav de som besöker oss emellanåt så vet man. Man inser att hon inte har en mer komplicerad relation till sina föräldrar än man själv. Att hon, kanske trots en högskoleutbildning, tycker om det hon gör här och hon väljer att vara här. Där hon faktiskt inte behöver jobba mer än ett par nätter på en vecka för att tjäna mer än någon som jobbar 8-17 fem dagar i veckan… Eller så kanske hon är på väg, studerar under tiden och vill kunna leva väl utan studielån! Men visst krävs det en självsäkerhet!

Vi är alla olika, med bakgrunder och erfarenheter som har format oss, precis som vem som helst. Vi kanske är lite extra bekväma med att vara nakna. Vi är medvetna om vad vi har och vad män åtrår, och vi tycker om att visa upp oss.

Varför inte läsa ett utav Lexies tidigare inlägg Starka kvinnor!

Kom hit och få en bild av alla som jobbar!

Vi har ett tjugotal tjejer som jobbar här, ganska få vill vara med på bild 😉 Men jag blir alltid otroligt tacksam när jag frågar och de ställer upp med kort varsel! Luna har blivit grym på att posera! Hon följde snällt med mig in till jacuzzin precis vid stängning i lördags morse! Så enjoy!

Bästa sättet att få en bild av alla som arbetar här, är att besöka oss! Vi har öppet alla kvällar/nätter 21-07 året om!  

Ny vecka, kanske ny regering? Vem vet! 😉 Kom hit och glöm all politik för en stund! Tillåt dig att njuta av det nakna och lättsamma! 😉

Puss puss Kenzie