Dags för hårdare tag!

Vi lägger en helt galen vecka bakom oss! När jag säger galen menar jag att vi har haft otroligt mycket gäster hela veckan! Fotbollsmatch, löning, elitloppet på Solvalla och UFC! Stort tack alla våra besökare! Hoppas att ni hade det riktigt trevligt hos oss- vissa av er var här flera gånger så det måste man få anta! 😉

Dags för hårdare tag! 

En del kanske har njutit av en långhelg och då kan det vara dags för hårdare tag! Då menar jag inte jobbmässigt utan helt enkelt sättet vi njuter på 😉 Har pratat en del om det förut då det är otroligt många som är nyfikna på det här med bdsm. Hur man stimuleras och går igång på att bli dominerad eller att dominera. För en del känns det jättelångt borta, vissa nöjer sig med att ta fram en piska eller handklovar i sovrummet…För andra är det en så kallad fetisch,  man reser runt i olika  länder och städer för att gå på olika fester och klubbar med syftet att träffa nya människor med samma intressen! Kanske dras man lite extra till det här med lack, läder och höga klackar? Men det är absolut inte ett måste för att gilla denna typ av lekar!

Många är ändå nyfikna och varför inte ta tillfället i akt när man besöker oss? Vissa av våra tjejer går igång riktigt ordentligt på detta och har nog öppnat upp en helt ny värld för somliga män 😉 I kinky rummet kan du bli väl omhändertagen med både rep, kedjor, piskor och mycket annat! Som alltid handlar det om att lita på den man utser till sin Domina.

Själv har jag min fantasi att bli omhändertagen av en riktig polis…Se hur pass väl han kan hantera sina handbojor, och just på mig. Jag vill ha hårdare tag och tanken att han bestämmer precis allt gör mig sjukt upphetsad!

Annars har jag faktiskt inget emot att bestämma och få ha övertaget… 😉 Vad föredrar du?

Puss! Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen