Ja, så kallar jag honom – prins charming, och han kommer till mig varannan fredag. Han är min stammis här på Club KINO och vi vet nu mer allt om varandra. Jag känner till alla hans hot spots och vad han går i gång på och han vet exakt hur han ska få till det där pirret i mig.

Vi lärde känna varandra för många år sedan, han kom hit ungefär en gång i veckan på den tiden. Alltid ensam. han satt och tittade på mig, när jag dansade. Han vågade inte ta första steget till kontakt men jag såg i hans blick att han åtrådde mig. Jag gick fram, och på den vägen är det. Vi blev varandras bästa vänner, med bonus, om man säger så.

Han kommer till mig när han känner sig extra ensam och jag får honom alltid att känna sig speciell, åtråvärd och älskad. Jag masserar bort hans stress och tunga tankar och får fram ett stort leende.

prins charming

Vår natt börjar alltid med att han tittar på när jag dansar. Många gånger. Han älskar det och ser det som ett slags förspel. Det startar upp lusten inom honom och när han ser min nästan nakna kropp röra sig sakta till musiken, samtidigt som vi ser varandra djupt i ögonen, blir stämningen nästan elektrisk.

Vi fortsätter sedan med att välja ett av våra favoritrum, antingen hans eller mitt. Han föredrar ett mysigare med många kuddar och en mjuk säng medan jag hellre går in i kinky-rummet och lägger mig naken på det kalla lädret. Ibland har vi till och med kört sten, sax och påse om vilket rum vi ska gå in i 😉 Han är så söt! Min egna prins charming.

Jag längtar till våra möten…. Han är helt speciell för mig. Vem vet, du kanske kan bli min näste prins charming?

XOXO

Sandy