Vilken vecka vi haft här på Club KINO! Framförallt med glada fotbollssupportar när Manchester United och Ajax möttes här i Stockholm! Det har alltså varit en vecka fylld med glada herrar och våra flickor har dansat nonstop!  Denna helg har vi Elitloppet på Solvalla och även UFC Fight Night! Vem vill inte se denna match? Ska erkänna att jag skulle stortrivas bland allt testosteron! 😉 Och… Om ni kan något om hästar så får ni gärna komma hit och lära mig ett och annat 😉 Skämt å sido, men min fråga är… Är ni laddade för helg?  Vi har självklart sett till att flertalet av våra heta tjejer finns på plats för att ge er den bästa upplevelsen!

Maj månad levererar för tillfället både i väder och med event! Kan det bli bättre?  Snart går vi in i juni och då har vi Smaka på Stockholm, Sveriges Nationaldag, Summerburst och Midsommar! (Ni vet väl att vi har öppet även midsommar och midsommardagen?)

Flera utav våra tjejer brukar börja fredagarna och lördagarna med att ses och äta en god bit mat, dricka lite skumpa för att sedan bege sig ut på stan! Där överlämnar de gärna en liten gåva till trevliga herrar de stöter på- kanske är du en av de lyckliga? 😉

Hur ser en lyckad helg ut för Dig? Hur gör du för att toppa humöret och se till att alla veckans dagar av slit lönar sig till helgen?

Just nu är det en hel del bröllop och annat som ligger i tiden, eller kanske din bästa vän fyller år? Glöm inte att det går att boka svensexan eller festen hos oss! Kontakta oss så ordnar vår värdinna upp några riktigt heta timmar för er  tillsammans med några av våra sexiga tjejer!  Detta sker under dagtid/em då ordinarie klubben är stängd. Lovar att det alltid brukar vara riktigt uppskattat!

Laddade  för helg?

Ses kanske inom några timmar! 😉

Puss! Kenzie