Daddy issues
daddy issues

Daddy issues är något som jag självklart har hört förut men aldrig riktigt reflekterat över. Tills idag. Jag svarade precis på en quiz bara för skojs skull och fick beskedet att jag har pappakomplex. Saken är den att jag har blivit arg på gäster för det antagandet. Många har ju öppnat upp konversationen med mig genom att säga något i stil med: ”Alla strippor har ju problem med sin pappa, det är därför ni jobbar här!” 

daddy issues

Daddy issues

I lördags hade jag en toppen natt! Det var jag, Bella och min absoluta favorit stammis! Det var så otippat att han skulle komma just den natten! Kan även tillägga att jag var inte det minsta taggad för att jobba! Tre föregående nätterna hade tömt mig på all energi! Bella däremot, glad som alltid sa till mig ”Jag är ändå taggad på inatt!” och log sitt sockersöta leende! Kan man reagera annorlunda än att bli glad? Sen kom mr P! Vääääääääärldens ödmjukaste och roligaste man !!! Det blev vi tre i flera timmar! P blev rätt ställd av vårt prat. Mycket handlade om just daddy issues, äldre män versus yngre män, strypsex, förnedring…jag alltså stundvis var P riktigt chockad med hur dagens ”ungdom” är (han är i min ålder). 

daddy issues

Jag tror att många av oss har daddy issues , handlar det egentligen inte bara om att vi söker oss till trygghet? Eller vad tror ni?

Har ni kollat in allt det roliga i butiken alla ni som har daddy issues, är en daddy eller bara älskar att krydda sexlivet med leksaker! Om du är lite osäker på vad just du behöver eller hur något ska användas kan man alltid se vad Sara skriver eller fråga personalen i butiken! Det är en hel värld som är outforskad iallafall för mig! 

daddy issues

Vill du läsa mer?

senaste inläggen