Helgen är inte slut än!

Annandag påsk, dagen då vägarna är fullt trafikerade, många återvänder hem för att jobba som vanligt imorgon,  tisdag. Vi har haft öppet hela helgen och faktiskt haft en hel del folk som varit hemma i stan och varit  sugna på fest och tjejer! 😉 Storhelger förväntar vi oss att det blir lugnare, men måste ändå säga att jag blev positivt överraskad. Detsamma gäller på gymmet. Mycket folk som ville göra sig av med energin från påskäggen! 😉 Gymmen blir allt mer generösa med öppettider och antal pass, tur det! Vissa utav oss jobbar som sagt och alla åker inte iväg! 

Nyfikenheten tar över 

i mitt tidigare inlägg skrev jag om fantasier som handlar om fetischer i form utav dominans och förnedring. När det handlar om fantasier behöver det inte alltid handla om något som ligger långt bortom vår egen verklighet. Det kan handla om tjejen som står i receptionen på gymmet, hur det skulle vara att ha en trekant med ens bästa vän och en till, eller att prova på någon spännande leksak. Kanske att ens våga sig in en sexshop? Men vad är det då som gör att vissa låter tankar bli till  verklighet medan andra låter det förbli en fantasi? 

För min egen del – Nyfikenheten tar över. 

Jag blir inte nöjd för ens jag får det jag vill ha

Det kanske har att göra med vart jag arbetar, att jag hört och sett en del genom åren. Att inte så mycket i ”min värld” känns särskilt förbjudet. Men jag ser också ofta till att göra något åt de fantasierna jag har eller får just för att nyfikenheten tar över. Jag vill veta, jag tycker inte om att gå ovetandes. Och när jag väl får för mig något så tar det ofta över mina tankar, och jag blir inte riktigt nöjd för ens jag får det jag vill ha. Positivt eller negativt? 

Jag tänker att så länge det inte skadar någon annan, så får jag göra precis vad jag vill. Och inkluderar det någon (eller fler) så är det självklart viktigt att den personen är med på det jag vill. 

Kalla det ego

Många gånger har män haft en fantasier som jag själv inte varit supertaggad på till en början, men, det är något när en man berättar om en fantasi för mig… 

För det första går jag igång på att tillfredsställa någon på ett sätt han inte fått uppleva tidigare. Jag vill helst vara den fösta som ger honom den upplevelsen han fantiserar om. OM det inte är första gången, då vill jag vara bäst. Kalla det ego. Men jag vill att han ska minnas det vi gjort och jag vill vara den som dominerar han tankar gällande den fantasin! 

Är det något jag inte provat, ja då tar nyfikenheten över. Jag går helt enkelt igång på att bli en erfarenhet rikare. Det ger mig förståelse, kunskap, och hur ska man veta vad man gillar/inte gillar om man inte provat? 😉

Som sagt, helgen är inte över! Kom gärna och besök oss redan ikväll! Kanske kan vi tillfredsställa din nyfikenhet gällande Club KINO?  😉

Puss Kenzie