Trots insikten som jag skrev om sist har veckan som var bjudit mig på en massa unga killar! Finns det någon rätt ålder för att skaffa sig en toy boy? Idag är jag någorlunda utvilad efter att ha jobbat fredag, lördag och söndag! Vi har haft fullt upp minst sagt! Löningshelgen sammanföll med ett fantastiskt väder så många var ute och roade sig! På söndag började jag natten med den största möjliga kaffet som jag kunde hitta!

toy boy

Jag tänkte även att söndag skulle vara mer eller mindre lugnt. Därför var planen att blogga och läsa inför nästa kurs! Jag tänkte fel. Hade ingen aning om att det var derby samma dag. Grattis Hammarby och tack för alla segerfirande toy boy’s. Det var full rulle hela söndagsnatten! Jag som tänkte att fötterna och kroppen får vila ut lite! Som tur är, så hann jag ta bilder på Amy, en av våra nya tjejer! Till sommaren brukar vi få en del ny personal och jag längtar efter alla nya kompisar! 

toy boy

Toy boy

Tillbaka till vad jag egentligen ville skriva om då. Förra veckan när Bella, jag och pratade om daddy issues, sexuella preferenser och dylikt hade jag en teori. Jag tror nämligen att om si sådär 10 år lär jag ragga på yngre killar. Alltså inom rimliga gränser pratar vi nu, så säg fem till 10 år yngre än mig. Inte för att det är vad jag eftersöker nu, men har bara en känsla av det. Helgen som var fick jag verkligen öva på den rollen. Samtliga av mina beundrare på klubben skulle kunna vara en toy boy. Både fredag och lördag blev jag bortskämd av killar som var betydligt mycket yngre än mig.  

toy boy

Jag tror att toy boy effekten är snarlik den man får av dejta äldre män. Det som ger den största kicken är förmodligen uppskattningen. Rent generellt upplever vi ungefär samma saker med jämngamla människor. Däremot om någon är äldre eller yngre så dyrkar de en för det som de har upplevt en gång i tiden eller ser fram emot att få uppleva. Ibland blir det lite komiskt när man får höra saker som ”Du har en grym kropp för att vara 31!” Detta och mycket annat sa min gäst i lördags, en söt 23 åring från Skåne. På honom lät det lite som att man  går i pension så fort man har fyllt 30 🙂 Vi får vänta i tio år och se om min teori stämmer och under tiden är ni varmt välkomna att skämma bort mig med uppmärksamhet på Club Kino! Alla komplimanger är lika uppskattade och åldern spelar absolut ingen roll!

Hoppas att vi ses inatt, puss Lex

toy boy