Choklad på min bara kropp
choklad

Jag älskar choklad! Fullkomligt älskar! Man kan nästan säga att det är min fetisch. Det går inte en enda dag utan att jag äter någon form av det bruna guldet. Får jag inte min choklad blir jag grinig. Man kan nog säga att jag är beroende. En ganska harmlös last dock. Det finns ju värre laster, eller hur?! 😉

Min absoluta favorit är mörk choklad med en hög kakaohalt, en sådan som nästan kliar lite i halsen då den är så intensiv. Läckra och väl omhändertagna kakaobönor, då är det som bäst! Det ska inte vara ful-choklad med tillsatser och konstigheter utan ren och fullblodig kakao. Jag är mycket noga när jag väljer choklad, helst ska den vara ekologisk.

Jag involverar ofta choklad i mina sexuella lekar och äventyr. Nu senast så smälte jag chokladen och ringlade över min bara kropp och lät min loverboy slicka upp det. Han älskade det. Han älskade dock nog mina intima delar mer än chokladen men han slickade hungrigt i sig.

Chokladen rann ber i alla mina veck och hål och värmen tillsammans med hans tunga och den ljuvliga doften gjorde mig helt lyrisk. jag kom flera gånger och jag fyllde på mer och mer av chokladen, allt eftersom. Tror vi gjorde av med 10 chokladkakor den kvällen.

Jag ringlade det även på honom, Hela hans kön blev täckt av det och jag som älskar att ge oralsex lika mycket som jag älskar kakao höll nog på i säkert 45 minuter. Inte honom emot, han stönade högt och skrek mitt namn flera gånger. Åh, Sandy, åh Sandy. Själv så stönade jag högre men mumlade chokladens namn… Nej  så, så besatt är jag inte, haha! 😉

Fantisera gärna om choklad på min bara kropp och kom hit och berätta hur vår kladdiga erotiska stund skulle gå till.

XOXO

Sandy

choklad

Vill du läsa mer?

senaste inläggen